Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Rotavirus elleni ojtashoz mit...

Rotavirus elleni ojtashoz mit szoltok? Adjuk be a kicsinek vagy ne!

Figyelt kérdés

2012. dec. 12. 11:55
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

18-as, magad is leírtad, hogy legyengített, de kórokozót juttatnak be a szervezetbe, ami gyenge, de kórokozó. A kórokozó mióta tesz jót az immunrednszernek??

Illetve, a legtöbb oltás összetételébe nemcsak kórokozó, de más anyagok is beletartoznak, amelyek szintén nem tesznek jót az immunrendszernek.

Orvosi egyetemen tanulsz (ha igazat írtál), de még nem vagy orvos, sőt, egy 30-50 éve praktizáló orvosnak a tudásával a te tudásod nem egyenlő.

De nem is ez a vita tárgya. Már vannak arról statisztikák, hogy pl. a kötelezően beadandó BCG oltás a nem O-as vércsoportú emberknél nagy eséllyel okoz pl. rákot a későbbiekben, fiatal, illetve felnőttkorban. Persze, ez le van vezetve számokban, évszámokban, stb.

Nem az a vita tárgya, hogy károsak-e az oltások vagy sem, hanem az a kérdés, tudományos körökben is, hogy mennyire káros.

Az ismerősünk, aki egyébként professzor és egy németországi kutatóközpontban dolgozik, biztosan úgy gondolod, hogy orvosi egyetem hallgatójaként te jártasabb vagy a témában, ez a te dolgod. Egyébként, hogy miért dolgozik, ahol dolgozik, nem hinném, hogy ahhóz közöd lenne. Ez már nem ide tartozik eleve.

Az a szomorú, hogy kikerülnek olyan orvosok az egyetemekről, akik szűklátókörüek és csak a maguk igazát hajtják, nem érdeklődnek, nem kutatnak a friss információk után vagy eleve meg lesznek vásárolva a gyógyszergyártók által, félrevezetik az egyszerű embereket, akiknek néha ez az életükbe is kerülhet. Most nemcsak az oltásokról beszélek. De, ha oltásokról beszélünk, nézz utána, hogy pl. az influenza elleni oltások pár év alatt mennyi betegséget és halált okoztak az embereknek, és az influenza mennyi halálos esetet okozott. Persze, ne a gyógyszergyártók adatait nézd. Ha kicsit mélyebben utána nézel a témának, meg fogsz lepődni.

Nem szoktam egyébként írni az oltásos témákba, pont ezért, mert sok a félreértés.

Az oltás egy nagy üzlet. Illetve, van még oka, miért teszik ezt az emberekkel, de ez már tényleg nem ide tartozik. Aki gondolkodik, nyitott szemmel jár a világban, megtalálja a választ úgyis, hogy kinek és miért éri meg.

2012. dec. 13. 12:53
 22/25 anonim ***** válasza:
elírtam a számot: 20-30 éve praktizáló
2012. dec. 13. 12:54
 23/25 anonim ***** válasza:
Annyira jó, hogy az ilyen kérdéseknél szinte mindig eljutunk az összeesküvés elméletekig.
2012. dec. 13. 13:09
 24/25 anonim ***** válasza:
Nem hiszek az összeesküvés elméletekben:)
2012. dec. 13. 14:21
 25/25 anonim válasza:
Nem adattam be egyik gyermekemnek sem, nem javasolták, mivel úgyis annyi fajta van. Hát jó, gondoltam, ha esetleg elkapjuk, akkor megbirkózunk egy "kis hányással, hasmenéssel". Elkaptuk, a gyerekek kórházban kötöttek ki, ez két hónapja volt, és a rota úgy tönkrevágta az immunrendszerüket, hogy azóta folyamatosan betegek, mindent összeszednek. Pedig elég jó állapotban jöttünk ki a kórházból, ott jól helyreraktak minket. Nem pártolom egyik oldalt sem, csak egy tapasztalatot szerettem volna megosztani.
2012. dec. 18. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!