Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt, aki úgy érzi, hogy...

Van itt, aki úgy érzi, hogy jól választott férjet?

Figyelt kérdés
2012. dec. 11. 14:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is csatlakozom :-)

Imádom a férjem, ő is engem. Kisebb súrlódások vannak persze, de a fontos dolgoban egyetértünk és támogatjuk egymást.

2012. dec. 11. 15:05
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is hálás vagyok a sorsnak, hogy összehozott minket a férjemmel! Egyszer majdnem elveszítettük egymást, akkor jöttem rá igazán, hogy mennyire passzolunk egymáshoz és hogy ő az igazi! Remélem a következő életünkben is találkozunk!
2012. dec. 11. 15:51
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

nem is merek belerondítani ebbe a szép sorozatba :-)

vmikor hálás vagyok érte s sajnos vmikor nem értem, hogy miért érdemeltem én ezt (rossz értelemben)

ki érti ezt

2012. dec. 11. 16:14
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Аz én férjem a legcsodálatosabb ember a világon,legalábbis számomra az!! Nem tökéletes,ahogyan én sem,de nála jobb embert és társat nem is kivánhatok magamnak. Most próbálkozunk első babánkkal,és meg vagyok győződve arról,hogy a gyermekeimnek a lehető legjobb apukát választottam!!:)
2012. dec. 11. 16:41
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
igaz még csak holnap után lesz a férjem,de nagyon szerencsésnek tarom magam! jobban nem is választhatnék! szerető, gondoskodó, ügyes kezű,szorgalmas,talpraesett. sorolhatnám még napestig,de minek,hisz tudom,hogy elfogult vagyok :)
2012. dec. 11. 16:52
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy gondolom, igen, jól választottam, sőt anyukám is elégedett a vejével :-) vannak hibái, ahogy nekem is, de ezekkel együtt szeretem. Imádja a fiunkat, engem szeret mindkettőnk szüleit tiszteli.
2012. dec. 11. 21:38
 17/18 anonim ***** válasza:
Én is jól választottam, persze surlódások mindenhol vannak. 11.5 éve vagyunk együtt, 6 éve házasok, 13 éves korunk óta ismerjük egymást, ő a legjobb barátom is egyben. Szorgalmas, mindenhez ért, és imádja 3 éves fiúnkat, és engem is.
2012. dec. 12. 08:22
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
nézd, én imádom, és ő is imád engem. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy tökéletes, figyelmes, sokat segít, megértő, stb. Néha ide-idemond, leszőkéz, addig tekergeti a dolgokat, míg neki/nekünk jó nem lesz (értem ezen a biznisszt, a költségeket), sokszor van ez a tipikus mindenkihülyecsakénvagyoknormális felfogása, szóval a tökéletességtől nagyon messze van. De mindent megtesz értünk, legutóbb okostelefont kaptam tőle csak úgy, minden ok nélkül, imádja a főztömet, imádja a gyerekeit, még ha ideje nem is sok van rájuk. A múltkor szervezője voltam egy bálnak, hajnalban pakolni, takarítani kellett, ő már esett össze a fáardtságtól, haza akartam küldeni, de azt mondta, hogy a világ minden kincséért sem hagyna ott. Ez mindent elmond. Életerős, normális életfelfogása van és határozott véleménye mindenről és mindenkiről. Jobbat nem is választhattam volna. Mivel én sem vagyok könnyű eset, néha csak azon csodálkozom, hogyan tudtuk ilyen tökéletesen megtalálni egymás zsákjának a foltját:) Már 10 éve bírjuk egymás mellett, 2 gyereket nevelünk és nem kizárt, hogy idővel 3. is lesz.
2012. dec. 12. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!