El bírnál viselni egy ilyen férjet?
Lépten nyomon belém köt, talán még az is zavarja, ha levegőt veszek...
Mivel meg vagyunk szorulva anyagilag, eljárok egy apartmant takarítani. Reggel 8-tól délután 5-ig dolgoztam, hazaértem a férjem meg plafonig pakolta a mosogatót. Azt hittem elájulok.... A gyerekek anyunál voltak, ő meg effektíve semmit nem csinált egész nap. Még ő akadt ki, mert szóvá tettem a dolgot. Annyira elegem van, egy kedves szava nincs hozzám.....
NEM!!
Megmondanám neki, hogy el lehet menni.
Mondjuk belém csak 1x kötött volna, mert amit kapna vernálisan, azt soha nem felejeté el..
Ja és neki is el lehet menni dolgozni, nemde?
kedves második:
Attól mert "hapsik utálják a hisztit", még nem kell magalázkodni.
A hapsiknak meg üzenem: megszoksz vagyy megszöksz, van választás
kérdésedre válaszolva: nem, bírnám elviselni.
Azt írod, mindig beléd köt... nincs valami gond a háttérben? meg nem oldott probléma, régi vita, munkanélküliség miatti önértékelési zavar, betegség, alkoholizmus, szerető? bocs, hogy ilyen durva példákat hoztam fel... persze lehet, hogy egész másról van szó
Minden nap meghallgatom milyen nehéz neki mert dolgozik, és hűűű,
No szombaton ment volna haverozni, meg este éjjel szülinapozni(erre nem fáradt), előtte reggel elment apósommal vásárolni, mindent hozott csak azt nem amit kell(82db pelenkát a 6hónapos 2percenként kakiló kicsinek, és 111dbot a bilizőnek... mikor kérdeztem, hogy nem e fordítva kéne annyit mondot majd 3hónap múlva úgyis jó lesz a lányra a nagyobb pelenka, ha nem fog el a fiunkról... de ha elfogy a 82db pelenka én leszek a hülye mert nincs...)
Aztán elment haverhoz egy jó kis veszekedés után, 1óra után visszajött, hogy lemondta, és családozik, erre lefeküdt utcai ruhában a tiszta ágyba, mert álmos, na ekkor mondtam, hogy akkor ma nem akarom látni, és kitettem a lakásból. Bőven éjfél után jött haza spiccesen...
Itt az alapveto problema a kapcsolatotokkal van leiras alapjan.
Ugy tunik, hogy nagyon nem szeretitek egymast, nemhogy egymas aprobb hibait nem toleraljatok, de meg az alapveto egyutteles is irritalo.
Bocsi, hogy ezt irom, de az exparommal mi is eljutottunk idaig 3 ev utan, mindenbe belekotottunk, o is belem, en es talaltam benne 1000 hibat naponta. Probaltuk megmenteni utana a kapcsolatot, de nem volt hosszutavon sikeres a dolog, inkabb feladtuk es szetmentunk.
De nalunk gyerek nem volt, nyilvan igy nehezebb es jobban kell probalkozni.
Le kell ulni, beszelni, megosztani a problemakat, gondokat, veszekedes nelkul es megoldast kell talalni. Meg kellene talaljatok egymasban ismet szepet/jot, ismet figyelmen kivul hagyni a hibakat. Igy egyuttelni hosszutavon nem szabad, mert kihullik a hajatok is az idegtol, ez tenyleg rossz.
(En tobb kapcsolatban lattam mar ilyet, de ezek altalaban mind haldoklo kapcsolatok voltak. Bocsi, hogy ezt irom.)
Kérlek, adjatok tanácsot!
A férjem napi szinten belémköt, még azért is én vagyok a hibás, ha a gyerekek összevesznek valamin. Ilyenkor nekemront, megszorongat, kis hijja hogy nem ver meg. A gyerekek meg végignézik...3 és 5 évesek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!