Ha egy nap vagy két naponta elszívok még egy szál cigit azzal ártok valamennyit most magamnak? Ha elszívok egy szál cigit akkor azzal nagyon sokat rontok az esélyeimen hogy most teherbe essek?
Figyelt kérdés
Régebben dohányoztam, de már nem. Azért kérdezem mert babával próbálkozunk a párommal.2012. dec. 10. 17:36
1/8 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy nagyon sokat rontasz, de ha eddig meg tudtad állni, akkor miért pont most cigizel megint?...
2/8 A kérdező kommentje:
Nem tervezem, hogy rágyújtok. Csak ha esetleg mégis. Még nem vagyok terhes tehát ártani nem árt, legalábbis a babának majd nem, nem?
2012. dec. 10. 17:43
3/8 anonim válasza:
Nem rontasz az esélyeken. Én dohányoztam, mielőtt terhes lettem és a 2. hónapban teherbe estem.
4/8 anonim válasza:
Ha abbahagytad, most épp nem dohányzol, akkor mindenki érdekében kerüld is el a jövőben. Szerintem ez nem nagy kérés attól, aki babát akar, és ha már magadért nem teszed meg (ami mondjuk alap kellene hogy legyen), akkor a helyzetet megkönnyítendő ne a baba előtt szokj rá vissza, mert duplán fogsz szívni, és nem cigit! Régen én is dohányoztam, most is sokszor eszembe jut, tudom, miről beszélek, és mit ad Isten, mi is pont babán gondolkodunk... ne tedd meg! Ezt mondom magamnak is, ha épp megkívánom! Nem szabad! Utána még nehezebb lesz! Jobb nem kísérteni a sorsot!
5/8 anonim válasza:
Nem ártasz vele, de ha teherbe esel, onnantól kezdve már igen, szóval onnantól kezdve cigistop :)
6/8 anonim válasza:
előtte is ártalmas, úgyhogy ne cigizz!
7/8 anonim válasza:
Ha már nem dohányzol, most már ne kezd újra!
Miért szaporítanád a rizikófaktorokat?
Hozzáteszem, én dohányoztam, terhes lettem, és amikor megtudtam hogy babát várok,rögtön letettem. De ha a tervezett teherbeesés előtt már le tudtam volna tenni, nem lett volna olyan indok, hogy újra rágyújtsak.
(Mi pont nem terveztük, a házunk "darabokban" volt, amikor kiderült hogy babát várok)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! Nem fogok cigizni! :)
2012. dec. 11. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!