Nektek, hogy sikerült? Furdal a lelkiismeret, mert ez az első hónap, hogy a babaprojekten vagyunk, és szégyellem magam, hogy még mindig becsúszik naponta egy-két szál cigi.
Kedves Első kommentáló!
Ezt a bizonyos könyvet e-mail-ben tudnád nekem átküldeni, úgy van meg Neked? Képzelem milyen lehet, és valószínűleg nagy segítségemre lenne! :-)
Kedves Második kommentáló!
Sajnos gondoltam, hogy nem csak én vagyok ilyen helyzetben. És én is azért szégyellem magam, mert annyi nőtársunk olyan sokat szenved, és mindent megtennének, illetve megtesznek azért, hogy babájuk legyen, én meg egy ilyen dolgot nem tudok megtenni. Tényleg rajta vagyok az ügyön, csak nehéz, annyira nehéz.
Kitartást és erőt kívánok Neked is a leszokáshoz, és mielőbbi babaáldást, mert én biztos vagyok abban, hogy akkor már nem magad miatt nem fogsz rágyújtani, hanem miatta.
Kedves Utolsó! Köszönöm az őszinteségedet. Hallanom kell ezeket a szavakat, hogy rájöjjek, hogy butaság az egész, és nélküle is lehet élni. Köszönöm, hogy leírtad azt, amit tudok, csak félek belegondolni. Hónapok óta ezen rágódok, és erre hangolom magam, de ez kellett, hogy Ti válaszoljatok, hogy lássak "sorstársat", hogy elmeséljétek, hogy Ti milyen erősek vagytok, és hogy szembesítsetek a következményekkel. Köszönöm.
Azt hiszem az "erő" átjött. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!