Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyhogy valakinek egyáltalán...

Hogyhogy valakinek egyáltalán semmi ötlete sincs, hogy hogy hívja a gyerekét?

Figyelt kérdés
Rengeteg olyan kérdés van, hogy mely nevek illenek XY vezetéknévhez és akkor az is kiderül, hogy magának a kérdezőnek alapból semmi ötlete. Hogy mi soroljunk neki párat, hátha megtetszik neki vmelyik. De nem értem. Google-be beírja, hogy keresztnevek és az összes Mo-n anyakönyveztethető keresztnevet megtalálja. Csak épp az több száz név, itt meg mindenkitől kap néhány tippet, függetlenül a kérdező ízlésétől, mert legtöbbször az sem derül ki. Mi ennek az oka?
2012. dec. 9. 16:05
 1/7 anonim ***** válasza:

Olyanról hallottál már, h vki pontot akar szerezni? mert mit tudom én, unatkozik és szeretne a GYK-n a gyerekvállalás topicban az első 10ben benne lenni?:)

Ezeknek a 80%-a kamu.

Bocs.

Ennek ellenére van h én is válaszolgatok rá, van rendesebb, aki még fel is pontozza a válaszadókat :)

2012. dec. 9. 16:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy pontszerzés? Azért, mert kiírok egy kérdés kapok rá pontot???
2012. dec. 9. 16:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, meg a válaszok után is. Sőt arra is, ha értékeled a válaszokat vagy másokat értékelsz más kérdéseknél.
2012. dec. 9. 17:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Na ezt nem tudtam. Én csak a saját kérdéseimre koncentrálok és az olyanokra, amelyekre tudok válaszolni :D de akkor tényleg úgy gondolod, hogy ezért tesz fel vki kérdést? csak rangsor miatt? de hát nem mind1, hisz úgyis anonim oldal?
2012. dec. 9. 17:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a névválasztós kérdések nagy része nem kamu. Most nem azokra gondolok, hogy Orália meg Nintendó jó név-e, hanem a többség normális kérdéseire. Talán több név tetszik nekik és nem tudnak dönteni vagy a férj és feleség nem ért egyet és egészen mást akarnak, esetleg nem tudják eldönteni, hogy a név, ami nekik tetszik, vajon másoknak is tetszik-e. Én úgy vettem észre, hogy egy csomó olyan kérdés van itt a GYK-n, amire pofon egyszerűen lehet válaszokat találni, de talán egyszerűbb csak kérdezni és várni a válaszokat, mint utána keresni.
2012. dec. 9. 22:09
 6/7 anonim ***** válasza:

Ezen már én is gondolkoztam....

Ha magamból indulok ki,amint megtudtuk,hogy baba van a pocakban,máris ezeregy név jutott eszünkbe,amikor pedig megmondták a nemét,már el is döntöttük mi legyen.

Nem hiszem,hogy ez olyan kérdés,amit a "fél országnak "kellene eldönteni.

2012. dec. 10. 06:45
 7/7 A kérdező kommentje:
5-ös! De ha a férjével nem tud megegyezni, vagy több minden tetszik neki, akkor alapból úgy kérdez, hogy nektek az alábbi nevek közül (XYZ), melyek tetszenek jobban a Kovács vezetéknévhez. És akkor mindenki írja, hogy X vagy Y vagy Z. De mikor konkrétan az a kérdés, hogy a Tóth vezetéknévhez milyen nevek illenek, és neki semmi de semmi ötlete, akkor az azért tényleg olyan, hogy nem értem. És ajánl mindenfélét az ember, mert persze a kedves kérdező ízlése nem derül ki, de bármit írsz, mindre az a válasz, hogy az nem, nem tetszik, nem illik oda stb. De akkor miért nem írja oda, hogy milyen típusú nevek? Pl aminap volt egy olyan, hogy arisztokratikus neveket tudunk e. Azért ez már elég konkrét, mert tudom, hogy a Lara meg Bennett nem tartozik ebbe a kategóriába, nem is ajánlgatom. Vagy ha tipikus régi magyar neveket kér, akkor sem írom, hogy Lukász, vagy Fernándó, mert tudom, hogy nem olyanokat kér. Érted mire gondolok, nem?
2012. dec. 10. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!