Milyen karácsonyi menüt terveztek?
Én jól FELpontoztam mindenkit!
Off: Akik kacsát vagy valamilyen részét sütik, tudtok tuti receptet írni. Még soha nem készítettem kacsát, de idén azt szeretnék. köszi
A menü része lesz idén a konfitált kacsacomb. A combokat annyi zsírban,ami majdnem ellepi nagyon lassan, szinte főzni kell, mint a húslevesnél csak gyöngyözzön. Kb 3-4 óra kell neki, de isteni lehet.
Még nem próbáltam, de régóta szemezek a recepttel!
Tárkonyos csirkeragu leves
Sült lazac valamilyen mártással
Hurka-kolbász
Az édességet még nem tudom, én csak muffint tudok sütni, úgyhogy az biztosan lesz, a többit majd anyu megcsinálja. :)))
11-nek
Èn a Kacsacombot ùgy sütöm, hogy előre bepàcolom szàrnyas pàcba, sütőzacskòba kevès kacsazsìrt teszek, erre teszem a combokat ès kb 180 fokon puhàra sütöm. Ha megpuhult, levàgom a sütőzacskòt ès mèg visszateszem, addig mìg jò ropogòsra sül a bőre. Aszaltszilvàs, Vörös pàroltkàposztàval ès krumpival isteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!