Milyen karácsonyi menüt terveztek?
A levesen még gondolkodunk, a párom nem szeretné idén a szokásos húslevest csigatésztával, így most abban újítunk, szerintem valamilyen raguleves lesz.
A második, aszaltszilvával töltött rántott csirke- és pulykamell, mézes-sült kacsamell, rizi-bizivel.
Lesz még nálunk svéd-gombasaláta, meg stasbourgi saláta is. A töltött káposztán én gondolkodom, párom szerint majd szilveszterre...
Sütemények általában mindig ugyanazok: kuglóf, linzer karikák és gyümölcskenyér + 1 újdonság, azt mindig szinte az utolsó percben gondolom ki.
24-e: Fóliában sütött lazac, hollandi mártással és kapros mártással, köretnek párolt zöldség és hercegnőburgonya.
25-e: Húsleves + sült kacsa burgonyapürével és párolt lilakáposztával
26-án elutazunk.
27-én szülinapomon: kakaspörkölt főtt krumplival és galuskával.
Sütik: mézeskalács, flódni
24-e: rantott tonhal, tesztasalata es kremsajtos krumplipure, 25-e: sajnosmeg nem tudim, vendegek jonnek hozzank
26an meg mi megyunk.
beigli, kekszes tejfolos suti es mezeskalacs a sutike.
24-én Férjem töltött káposztát fog főzni ez már biztos. Én szeretnék egy kis pisztrángot sütni mellé, de nem tudom lesz-e rá keret.
25-re setrésültet gondoltam.
26-rá pedig maradnak a maradékok.
Szilveszterre kocsonya.
Kacsacomb pàroltkàposztàval és krumplival, halàszlè, szarvaspörkölt krokettel ès àfonyadszemmel.
Lesz mèg hortobàgyi hùsos palacsinta, aszaltszilvàs pulyka, vörösboros màrtàssal.
Mindent èvben csinàlok màkosgubàt ès mèzest.
Azt, hogy melyik nap mi lesz, mèg szervezès alatt àll. :)
raguleves
hortobágyi húsos palacsinta
zserbó,beigli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!