Minden Tescoban gyatra a karácsonyi játékkínálat?
Mivel ma este lesz az 50%-os játékvásár akció a Tescoban, tegnap tartottam egy kis "terepszemlét".
Engem ledöbbentett, hogy milyen gyatra és szegényes a kínálat az előző évekhez képest.
Felétek is ez a helyzet? (Anyukám kb. 2 hete nézett körül, ő már akkor is mondta, hogy szinte semmi nincs, de azt hittem, túloz.)
Igazából társasjátékot néztem volna a lányaimnak, vagy kézműves készleteket, emlékszem, előző években ezekből egész polcsorok voltak, most meg alig pár db.
A fehérvári teszkóban is siralmas a kínálat, ráadásul méregdrága. Szintén a fehérvári ósánban nagyságrenddel több a kínálat, olcsóbb is.
Elég gáz lehet a vezetőség...
Valóban, az Auchanban sokkal jobb a kínálat, bár azért én ott is érzékelek évről évre némi romlást.
Engem csak az 50% fogott meg, azért az nem kevés, annyival nem adják egyetlen webáruházban sem olcsóbban a játékokat.
Igazából ez csak egy lehetőség lett volna hogy esetleg megvegyek nekik olyasmit is, amit mondjuk normál áron nem vennék meg.
Lehet, hogy találkozunk-:)!
A Camponában elég jó választékot láttam.
Az sem mindegy, hogy pl. egy Legot félárban megvehetek, jövő héten pedig kosztra költöm az utalványt.
Ami idegesít, hogy mindig kinézem már itthon, hogy kb. mit szeretnék, de most sehol sincs a neten akciós Tesco játék katalógus (ami volt újság, az nov. 19.-n lejárt)…
Sajnos a Campona nekem most messze van, Óbudán vagyok.
A Legokra is érvényes szerintetek ez az akció? Mert akkor azért érdemes lenne elsétálnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!