Mennyit szánsz a karácsonyi hálapénzekre? Bölcsi dadus/gyerekorvos/háziorvos?
Kellene???
A szülői munkaközösség vesz valamit,azon felül kéne/illene még adni??? Én nem terveztem.
?????
ilyenről még nem is hallottam.
Lehet én élek rossz bolygón, de egy forintot nem kap senki sem. Ezért van az állami támogatás és a fizetés.
Én azt is hül*eségnek tartom, ha valaki születésnapra és névnapra ajándékot vesz az óvónőnek vagy a bölcsis néninek. Persze, mindenkinek saját dolga ezt a kérdést is eldönteni, de ők sem vesznek nekünk sosem ilyen alkalmakra semmit... sőt a lányom se kap tőlük sose semmit!
Amikor elköltöztünk, akkor kapott az akkori védőnő és gyerekorvosunk 1-1 ajándékcsomagot az elmúlt 3,5 évre. Mindkettővel maximálisan elégedettek voltunk és mai napig iszonyatosan hiányoznak nekünk. Ha bármi gond van és haza megyünk a nagyszülőkhöz, akkor szívesen fogadnak és ellátnak. Ráadásul hamarabb hívom a régi védőnőmet telefonon, mint a mostanit.
nem tudom a szokásokat, ma csak felmerült bennem ez a kérdés, ne nézzetek lükének:) jó tudni, hogy mi az általános vélekedés erről a dologról.
Az egyik dadust annyira kedveljük, hogy neki tuti lesz valami karácsonyra ajándékozva, de akkor pénz túlzás lenne ezek szerint...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!