Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyit szánsz a karácsonyi...

Mennyit szánsz a karácsonyi hálapénzekre? Bölcsi dadus/gyerekorvos/háziorvos?

Figyelt kérdés
Egyáltalán szokás pénzzel megköszönni ezeknek az embereknek az egész évi segítséget?
2012. okt. 31. 19:55
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
82%
Semennyit!
2012. okt. 31. 19:59
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Szintén semennyit!
2012. okt. 31. 20:00
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Hulyeseg. Bolcsibe, oviba mi vittunk ajandekot -gyertyat, edesseget, kavet, max par szaz forint ertekben, haziorvosnak meg sosem adtam semmit.
2012. okt. 31. 20:03
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Kellene???

A szülői munkaközösség vesz valamit,azon felül kéne/illene még adni??? Én nem terveztem.

2012. okt. 31. 20:03
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

?????

ilyenről még nem is hallottam.

2012. okt. 31. 20:08
 6/18 anonim ***** válasza:
80%

Lehet én élek rossz bolygón, de egy forintot nem kap senki sem. Ezért van az állami támogatás és a fizetés.

Én azt is hül*eségnek tartom, ha valaki születésnapra és névnapra ajándékot vesz az óvónőnek vagy a bölcsis néninek. Persze, mindenkinek saját dolga ezt a kérdést is eldönteni, de ők sem vesznek nekünk sosem ilyen alkalmakra semmit... sőt a lányom se kap tőlük sose semmit!

Amikor elköltöztünk, akkor kapott az akkori védőnő és gyerekorvosunk 1-1 ajándékcsomagot az elmúlt 3,5 évre. Mindkettővel maximálisan elégedettek voltunk és mai napig iszonyatosan hiányoznak nekünk. Ha bármi gond van és haza megyünk a nagyszülőkhöz, akkor szívesen fogadnak és ellátnak. Ráadásul hamarabb hívom a régi védőnőmet telefonon, mint a mostanit.

2012. okt. 31. 20:09
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenről még nem hallottam.
2012. okt. 31. 20:11
 8/18 anonim ***** válasza:
90%
Hálapénzt tuti nem szoktak adni karácsonyra, de azt el tudom képzelni, h ha kedveljük majd a leendő óvó néninket/tanító néninket, akkor vmi kis jelképes ajándékkal (csoki, gyertyatartó) kedveskedünk neki. A gyermekorvosunk sajnos olyan surmó, h annak eszem ágában nincs adni semmit se. A védőnőt tavaly, amikor sokat segített a babagondozásban, a névnapján köszöntöttük meg egy doboz bonbonnal és gyümölccsel.
2012. okt. 31. 20:13
 9/18 A kérdező kommentje:

nem tudom a szokásokat, ma csak felmerült bennem ez a kérdés, ne nézzetek lükének:) jó tudni, hogy mi az általános vélekedés erről a dologról.

Az egyik dadust annyira kedveljük, hogy neki tuti lesz valami karácsonyra ajándékozva, de akkor pénz túlzás lenne ezek szerint...

2012. okt. 31. 20:34
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Semmit az biztos. Ha annyira megkedvelek majd egy tanárt,vagy óvónőt,dadust kap valami apróságot karácsonyra,évzáróra,de tuti nem adnék pénzt
2012. okt. 31. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!