Mennyit szánsz a karácsonyi hálapénzekre? Bölcsi dadus/gyerekorvos/háziorvos?
Figyelt kérdés
Egyáltalán szokás pénzzel megköszönni ezeknek az embereknek az egész évi segítséget?2012. okt. 31. 19:55
11/18 anonim válasza:
Semennyit.A dadus/óvónénik csoportpénzből kapnak valamit,a gyerekorvosunknak fix tarifája van amikor kijön(ő jön akkor is,ha egészséges és oltást ad,vagy csak ellenőrizni,nekem így egyszerűbb 3 gyerek mellett),a háziorvosunknál az elmúlt 10 évben 3x voltam(amikor állapotos voltam,és pecsételt a kis könyvbe)
12/18 Jégtánc válasza:
Nem szokás pénzzel megköszönni a segítséget.Munkájukat végzik,mint még megannyi sok ember.Ne már ezt is bevezessék:)
13/18 anonim válasza:
Én ilyenről nem is hallottam. Bár láttam tavaly, hogy a védőnőnek adott egy anyuka ajándékot. Én annyit tervezek, hogy a két bölcsis gondozónéni kap majd valami apróságot.
14/18 anonim válasza:
eszedbe se jusson ekkora butasag.Nem lhet halat penzben kifejezni suss nekik egy finom mezeskalacs szivet vagy valami ilyesmit
15/18 anonim válasza:
Mi mindig veszünk a háziorvosnak és a védőnőnek egy üveg bort/bonbont. A bölcsibe majd valami kis apróságot viszünk. Mindenki örül szerintem a GESZTUSNAK, hogy gondolunk rájuk is.
16/18 anonim válasza:
Semennyit. Óvónő úgy gondolom a munkáját végzi, ahogy az orvos is. Babysitterünk van, neki fogok karácsonyra AJÁNDÉKOT venni, de nem fogok külön pénzt adni. Kap eleget, pénzen kívül is jár neki itthon az étel, meg adott esetben kocsival van hazavíve. Mit kéne még adnom neki?
18/18 anonim válasza:
Nem mondhatni, hogy adok hálapénzt.
A védőnéni és a gyerkőc háziorvosa szokott kapni egy-egy tányér saját sütésű mézeskalácsot. Mindkettőnek hálás vagyok, a védőnéni nekem segített rengeteget mikor szülés utáni depresszióm volt. A doktornéni pedig megmentette a kicsim életét.
Bölcsibe, oviba nem viszek semmit. Én sem kapok a munkámért senkitől hálapénzt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!