Anyukák ti mivel teszitek karácsonyi hangulatúvá a házat/lakást?
Figyelt kérdés
Amit pici gyerek nem ér el, de mégis tetszik neki. :)2012. nov. 16. 17:48
1/6 anonim válasza:
Nem díszítek túlzottan, ez az adventi naptár (3m) lesz az egyik dísz,
illetve asztal dísz lesz, amit nem ér el. (remélem :D)
2/6 anonim válasza:
ablak matricákkal,asztaldísz,a lámpákról szoktam lecsüngetni díszeket ,
3/6 A kérdező kommentje:
Miért lettek lepontozva a válaszok? Szerintem teljesen hasznosak. Tőlem ment a zöld kéz :)
2012. nov. 16. 18:22
4/6 anonim válasza:
Semmit nem díszítek, mert hányok attól, minden boltban kint lóg a sok giccses dísz meg fények, zenék. Felüdülés, h ha hazaérek, nem ez fogad.
5/6 anonim válasza:
Én december elején kezdem majd a díszítést. A 2,5 éves fiam szobája a legfontosabb. Találtam neki, mikulás sapkás macis, hópelyhes ablakmatricát, az megy az ablakra. A szekrénye tükörajtós, arra egy rénszarvas és egy hópehely kerül. Az ajtóra pedig egy aranyos fa kopogtató. A plafonra feszítünk damilt, sötétzöld boát tekerünk rá, és felakasztok rá kevés díszt (tavaly is így csináltam, sikere volt). Azért keveset, mert ennek egész hónapban funkciója lesz. Most készítem neki az adventi naptárat, abban kicsi, fa díszek lesznek. Minden nap kivehet egyet, és felakasztom neki a plafonra. A nagyobbik szoba plafonja hasonlóan lesz díszítve. Készítek adventi koszorút, előveszem a karácsonyi mécseseket, és az ünnep előtti estén csinálok egy illatos gyümölcstálat, szegfűszeggel és egész fahéjjal díszített alma és narancs lesz benne.
6/6 anonim válasza:
Az erkély korlátra fenyő girlandot és égősort tekerek, a karnisokra szintén égősor és néhány gömb dísz, az ablakokra pici világító díszek, karácsonyi terítő, asztaldísz, pici karácsony mécsesek itt-ott a lakásban a polcokon, és ajtódísz. Kb ennyi. De majd csak decemberben kezdek el dekorálni, én nem szeretem, amikor már novemberben minden tele van karácsonyi dekorációval, mert mire tényleg karácsony lesz, már unalmas lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!