Minden Tescoban gyatra a karácsonyi játékkínálat?
Mivel ma este lesz az 50%-os játékvásár akció a Tescoban, tegnap tartottam egy kis "terepszemlét".
Engem ledöbbentett, hogy milyen gyatra és szegényes a kínálat az előző évekhez képest.
Felétek is ez a helyzet? (Anyukám kb. 2 hete nézett körül, ő már akkor is mondta, hogy szinte semmi nincs, de azt hittem, túloz.)
Igazából társasjátékot néztem volna a lányaimnak, vagy kézműves készleteket, emlékszem, előző években ezekből egész polcsorok voltak, most meg alig pár db.
Amit néztem tegnap este Lego Friends, az amúgy is egész jó árban volt. Ha még ma is annyi lesz, akkor az nagyon jó vásár lenne.
És ne röhögjetek ki, de eldugtam a polc mélyére egy puzzle-t is, remélem, még meglesz, mert csak 1 db volt belőle.
Na, lassan megyek is készülődni. Mindekinek jó vásárlást!
Gödöllőn is elég gyatra a felhozatal. :(
Inkább bemegyek valamelyik budapesti áruházba.
7-es vagyok!
Na mi megjártuk a Campona teszkót, de ami ott volt..... Millióan voltak, mondjuk nem is vártam is mást, de iszonyú felkészületlenek voltak. A kasszánál ezren voltak kb fél órát álltunk sorba, és mire rákerültünk volna közölték, hogy elfogyott a kupon és várjunk, úgyhogy még fél órát vártunk mire megkaptuk a kuponokat!
Amúgy itt nagyon jó volt most is az árukészlet, fogyott is minden ezerrel, de nagyon meg kell nézni, mit vesz meg az ember, mert láttam olyan játékot, ami majdnem háromszoros áron volt, mint pár héttel ezelőtt.
Voltam én is, sikerült megvenni a kinézett legot és puzzlet, én csodálkoztam a legjobban, hogy nem ezeknek nem emeletek árat az akció előtt.
De a kuponokkal itt is gubanc volt, este hatra elfogytak az ezres cimletűek, utána mindenkinek százasokban adták a kuponokat! Fél óra múlva az is elfogyott, akkor már az egész kasszasor hosszán sorbanálltunk a kuponokért. Kb. félóra múlva nyomtattak ki valami pót kuponokat, sima fehér A4-re, hát, remélem tényleg elfogadják majd azokat is!
A hostess csaj mondta, hogy 20 millió forintnyi kuponuk volt, na ennyi fogyott el este fél hétre, az 40 milliónyi bevétel az akció első másfél órájában. Azért nem akármekkora forgalmat zavarhat most le a Tesco.
Én vagyok a másik camponás.
Tegnap este végül is lementünk. A Legok és társasok lepusztítva, MH babákból hírmondó sem maradt (3 gyerekre kell). Kedden kinéztem egy repteres szettet, akkor 5700 Ft volt, tegnapra 10900 lett az ára (és nem volt akcióban a héten). A babák 9000 től voltak (az üres polcon csak az árcédulák voltak), ma a madarasban is néztem: 5-6000 Ft.
Hasonló ”akció” volt januárban - 50%-s kiárusítás, már akkor rákérdeztem az információnál, hogy mitől akciósak a játékok, hiszen ugyanannyiba kerülnek félárban, mint Karácsonykor. Azt válaszolták lányos zavarukban, hogy nekik az eredeti beszállítási árat kell nézniük (???)…
A kínálatról más is megemlékezett, a Tékozló homáron olvastam, hogy a raktárkészletből nem vittek ki csak az akció után.. [link]
Szóval a cél az volt, hogy kitakarítsák a polcokat, ezt mindenesetre sikerült elérniük. Arról nem is beszélek, hogy webshopban találtam ugyanazt a LEGO-készletet amit megvettünk épp csak kicsit magasabb áron mint itt az "akciós" ár. Szóval az az 50% is csak parasztvakítás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!