Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés utáni szex? Milyen volt?

Szülés utáni szex? Milyen volt?

Figyelt kérdés
A férjemmel már kétszer próbálkoztunk, de nem jártunk sikerrel, ugyanis annyira fáj, hogy nem tud rendesen belém hatolni. Kaptam egy másik szűzhártyát... Teljesen olyan! El vagyok keseredve! :(
2012. dec. 7. 12:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Az első néhány alkalom nálunk is döcögött, de hamar helyreállt, szorgalmas gyakorlás kellett hozzá...és sok-sok síkosító!!! Ja, és türelem...rendeződik majd, ne aggódj! :)
2012. dec. 7. 12:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem foglak vigasztalni: nekem 5 hónapba telt,mire minden rendben volt.Előtte kb. olyan volt minden alkalom,mintha szűz lettem volna.Sajnos ez ilyen és változó,hogy kinek mikorra lesz újra a régi ott lenn.

Viszont próbálkozni "kell",mert csak így fognak az izmok és minden más is visszarázódni.Nagyon sok türelem és odafigyelés mindkét fél részéről.

Nekem férjem nagyon megértő volt és szerencsére együtt átvészeltük azt az időszakot.Azóta olyan,mint azelőtt....sőt,talán még jobb is!

Kitartást!

10 hós manó anyukája

2012. dec. 7. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!