Szülés utáni szex?
Én is így voltam, és mostmár jobb, mint valaha.
Tudod mi a titka? El kell kezdeni és közben megjön a kedv is.
Hát igen, az első pár alkalmat eléggé erőltettem, de csak úgy fog működni újra, ha csinálod.
9 hónapja szültem és semmi kedvem hozzá!Nagyon szégyenlem magam már az állandó kibúvók miatt,sőt félek is,hogy nem lesz jó vége így ennek!Eddig megértő volt a férjem de látom már,hogy fogy a türelme...
5 hónapja nem szoptatok szóval arra sem foghatom már...
Egyetértek azokkal, akik azt mondták, ha nem is kívánod, vedd rá magad, és meglátod, újra élvezni fogod. Volt itt nemrég egy hasonló topik, ahol engem jól lepontoztak, mert ezt írtam, de akkor is ez a véleményem.
Meg azt, hogy egy egészséges férfitól nem lehet elvárni, hogy hónapokat várjon, míg megjön a felesége kedve, no meg ő a gyereked apja, és ha arra „jó volt”, hogy gyereket csináljon, akkor utána is foglalkozni kell vele.
Szempont lehet még, hogy minél tovább halogatja az ember, annál kevésbé érzi magát nőnek, pedig attól még, hogy valaki anya, nem szabad, hogy a „nőségét” elveszítse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!