Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, kismamák, akiknek a...

Anyukák, kismamák, akiknek a párjuk mást akart. Nem esik rosszul?

Figyelt kérdés
A férjem fiút szeretett volna. Nagyon. Amikor az UH-n kiderült, hogy lány azt mondta nem baj, de láttam rajta, hogy csalódott, és mondta is az egész terhesség alatt, hogy ő azért még reménykedik, hogy hátha fiú lesz. Lány lett, szereti, törődik vele. Tegnap megemlítette, hogy a következő gyerek úgyis fiú lesz. Kérdeztem, hogy és mi lesz ha lány lesz? Azt mondta, hogy az se baj, de akkor tökön lövi magát.
2012. dec. 6. 16:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Meg kell mondani, hogy rajta múlik. Ez van, biológiailag a férfi "dönti el" hogy milyen nemű lesz a gyerek.

Amúgy ha szereti és törődik vele, akkor nincs baj. Ha nem így lenne, gondolom nem gondolkoznál következő gyereken.

2012. dec. 6. 16:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én férjem meg lányt várt elsőre és fiú lett, de ez egyáltalán nem baj, miért ne várhatna bármit is, ha aztán mikor ott a gyerek, szereti, imádja gondoskodik róla stb. másodikra is lányt várt, lány is lett (nagyoooon apás) de ha fiú lett volna akkor sincs semmi. Ez egyáltalán nem fontos dolog értelmes normális felnőtt ember ezt felfogja és nem is bánkódik rajta hosszan. Én férjem is csak egy két hétig mondogatta az UH után hogy hát ő hogy lányra készült..
2012. dec. 6. 16:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan az én páromnak "mindegy volt",de igenis rosszul esne a te helyedben!:( Már csak a "tökön lövi magát" megjegyzése miatt is.

Persze hogy szereti a lányát meg törődik vele nem is lehetne másként,de akkor is... Aztán később biztos "szerelmes lesz" a lányába,de ezek a megjegyzések igen is bántóak tudnak lenni.

Biológiailag tényleg ő dönti el a gyerek nemét,de tudatosan senki nem tudja befolyásolni!

2012. dec. 6. 16:30
 4/8 anonim ***** válasza:
44%
Szia, nálunk ugyan ez volt a helyzet, én is azt éreztem hogy fiú lesz, a párom biztos volt benne hogy ő csak fiút tud csinálni, hát a 18. heti ultrahangon kiderült hogy kislány, félve de felhívtam, mondtam hogy nem 100%, de nagyon úgy néz ki, a 20. héten a dokim is megerősítette. Kb a 30. terhességi hétnél jutottunk el addig hogy azt mondta, hogy sokkal jobban örül hogy lányos apuka lesz, mint hogy fiús, és ennek így kellett lennie. Ezzel azt akarom mondani, hogy hátha történik veletek is valami olyan, hogy azt fogja mondani a párod hogy ennek így kellett lennie. :)
2012. dec. 6. 16:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk fordítva volt, én akartam nagyon kislányt, a páromnak mindegy volt. Mikor az ultrahangon kiderült, hogy fiú, én még el is sírtam magam. Kellett egy kis idő, mire felfogtam, de ma már 1000 lányért nem adnám az én kis rosszcsont 3 éves fiamat!
2012. dec. 6. 17:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
nálunk meg pont én vagyok úgy,mint nálatok a férjed. el sem tudok képzelni egy kislányt. persze nem hagynánk a kórházban,ez természetes :) csak még, egy kisfiú a mindenem! :$
2012. dec. 7. 09:24
 7/8 A kérdező kommentje:
Én is világ életemben fiút akartam, nem tudtam volna elképzelni mást, mégis örülök neki, és nem tudok elképzelni már fiút, ez a férfiaknál miért nem működik mindig így?:(
2012. dec. 7. 19:42
 8/8 anonim ***** válasza:
ne aggódj,attól,hogy nem olyan nemű lett a baba,amit a párod szeretett volna,biztosan a tőle telhető legjobban látja el és szereti. csak egy apának valóban nagy "tragédia",ha elsőszülöttje nem fiú... ezt egyébként én egy evolúciós "betegségnek" tartom náluk,mert ugye az ösztön a génjeikben van,hogy örökíteni kell a családnevet,sőt, ha belegondolsz,akkor régen ha lányok voltak a családban,az csak bajjal járt,mert pénzbe és energiába került kiházasítani őket, stafírunggal kellett ellátni lányokat. ez gondolom ilyen evolúciós maradvány,ha fiú születik,annak jobban örül a férfi,mert segít majd a hát körül,dolgozik a későbbiekben. (mint a szemöldök,vagy a hónaljszőrzet,megvan még,de minek!? :)) ne aggódj ezen!
2012. dec. 8. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!