Szép a gyereked? Milyennek látod?
Persze,elfogultság blabla...De valójában?Azt is elmondhatjátok,hogy néz/néznek ki!
:)
Lányomra sokan mondják, hogy hú de szép. Mindig azt felelem, hogy csak maradjon így! :-)
Szerintem is szép, de neki csak akkor mondom, ha csinin felöltöztettem. Láttam már olyan óvodást-kisiskolást, aki el volt szállva a saját szépségétől. Meg szerintem a lányom el fog csúnyulni, mire felnő - nézve magamat :-)))
Termeszetesen mindenki szepnek latja a sajat gyereket :)
Az enyeim is gyönyörüek igaz, hogy egyaltalan nem hasonlitanak egymasra, bar ikrek.
A kisfiam maga a tökeletesseg es ezt tudja is magarol, ki is asznalja pofatlanul... Pont tegnap röhögtem egy hatalmasat rajta :) Vegeztünk az oviba, atöltözött, felallt a padra es elorditotta magat, hogy amelyik kislany puszit akar adni neki azt most lehet, rögtön 6 kislany odaszaladt :) Rosszcsont kis kölök, de remeljük, hogy kinövi :)
A kislanyom Ö teljesen mas, sokkal visszahuzodobb es nehezebben oldodik, de a szöke hajaval es a barna szemeivel gyönyörü es igazi kiscsaj. Nadragot nem is hajlando felvenni, csak szoknya jöhet szoba telen nyaron, meg itthon is :)
Ket kisördög, de imadnivalo szepsegek :)
Nekem is a saját gyermekeim a legszebbek.
A kisfiam haja világosbarna, olyan tüsis fazon. Szeme sötétbarna, majdnem fekete, a szempillái is feketék és nagyon-nagyon hosszúak. Szép kicsike orra és formás, telt ajkai vannak.
A kislányom is totál így néz ki, csak a haja hosszú, göndör. Nagyon hasonlítanak egymásra, és gyönyörű szép mind a kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!