Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek nincs rokonság csak a...

Akinek nincs rokonság csak a szülők vesznek ajándékot karácsonyra, és nem állnak olyan fényesen idén, leírnátok mit kapnak a gyerekek (bármilyen életkorú)?

Figyelt kérdés
Elvileg válság van meg mindenkinek milyen rossz ahhoz képest egyszerűen hetek óta azzal szembesülök, hogy mindenki agyon vásárolgatja magát a gyereknek vagy gyerekeinek, nekem ez most nagyon rossz érzés mert mi most nem állunk jól és 5 és 3 éveseim vannak, szerencsére bárminek örülnek nem követelőzős típusok, de azért jó lenne ajándékot is adni nekik nem csak venni egy olyan hasznos holmit ami amúgy is kellene (gondolok itt ruhára, alsóneműre, csizmára) .Nincsenek rokonok se akiktől kérhetnénk ezt azt hogy nem nekem kell megvenni így csak mi maradunk. Szeretném tudni más is van e ilyen helyzetben itt így névtelenül talán jobban felvállalják az emberek. És azt a részét se értem hogy van nem egy ismerősöm akik tudom hogy rosszul állnak még szinte rosszabbul mint mi mégis hatalmas költségekbe verik magukat ajándékozás terén.
2012. dec. 5. 10:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én vagyok a duplós :) Azért 1.500 ft tényleg nem sok manapság, nem? Vagy rosszul gondolom és ennél is kevesebbre gondoltál? Nem, mi se költünk el 40 ezret karácsonyra, de párezer forint jut a gyerekekre, egymásnak nem szoktunk venni.

2012. dec. 6. 14:51
 12/14 anonim ***** válasza:

Ja, értem, más is duplót irt :D Börzére mindenképp érdemes elmenned, még akkor is, ha a szomszéd város. Csomó ruhát ott veszek meg, rengeteget spórolok igy! Mindig előre vásárolok, akár 1-2 méretet, persze olyan ruhaneműkből, ami tuti kell. Fiam már 3 éves, nem nő olyan gyorsan, hogy ne tudjam előre, kb. mekkora ruhák kellenek tavaszra :)

Nálunk szerencsére van közel is börze.

Facebookon is vannak ruhabörzés, játékbörzés csoportok, érdemes ott is körülnézni, hátha van olyan, amit a közeli nagyvárosban át tudsz venni, és akkor nem kell postázni se.

Hol laktok amúgy?

Ja, csak példák: 1000-ért vettem egy összerakós, elemekből álló favonat szettet, teljesen új. Valaki tavaly vette karácsonyra, de nem tetszett a gyereknek. Nálunk ez lesz majd a kislányom ajándéka, jövő nyáron, szülinapján :D Most hirdetik a Lidl-ben 2800-ért...

Vettem már 1000-ért 10 kirakót tartalmazó Bob mesteres, nagy dobozos puzzlet a fiamnak (12-72db-osig van benne), zenélős, kisállatos játékot ezresért (játékboltban 5000-ért láttam később), kisautókat, buszt stb. 2-300-ért, plüsscicát plüss házikóval 200-ért :)

2012. dec. 6. 14:58
 13/14 A kérdező kommentje:

Igen, nem az 1500 ft-os duplóra gondoltam, az nyilván nem sok. Hát szerencsés vagy én is nézegetek ilyen helyeken mindig de ami valóban jó és értelmes vagy minőségibb annak használtan is megkérik az árát (lásd pont ez a dupló téma 1500 ft-ért egy kukásautót kapnék kb. összesen). vagy iszonyú hamar lecsapnak rá, én nem tudok itt ülni mindig:)

Köszi a választ!

2012. dec. 6. 15:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Merre laktok? Nincs ott is imami oldal? Mint a pécsimami.hu, kaposvarimami.hu stb.
2012. dec. 6. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!