Titeket is idegesítene? Lent.
Engem is idegesítene, de az én férjem nem ilyen.
Gondolom a gyerek előtt sem volt ez máshogy, csak most éleződik ki.
Mondd meg neki, hogy húzza a f@szára a nagyanyját, ha ilyen okosak! Nálunk is próbáltak ilyen hülyeségeket, pl éjszaka nem adjak enni a gyereknek, csak teát vagy vizet adjak neki, és akkor leszokik az éjszakai kelésről. Mondom, hogy lehet régen így volt, de ÉN vagyok a kislány anyja, tehát ÉN/MI döntöm/jük el, hogy mi lesz.
Csapj az asztalra! Mégis csak TE vagy az Anya!!! Ne hallgass a mamára, és csináld úgy, ahogy jónak tartod! Ha bizonytalan vagy, kérdezz a védőnőtől/gyermekorvostól/anyukádtól! Ők azért jobban képben vannak.
Küld el a mamához!!!
Állj a sarkadra most, mert ha nem teszed- így marad minden. És pár hónap-év mulva is csak erre fogsz emlékezni a gyereked újszülött korából.... :(
Te vagy az anyja a gyereknek- TE tudod a legjobban, mi a jó neki!!! Ezt jegyezd meg.
egyébként is is bírom, mikor olyanok osztják az eszet, akik tán látták 3x a gyereket 2hónap alattt.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!