Mama-kérdés! Anyukák, adjatok tanácsot, mit tegyek? Bővebben lent!
Köszi a gyors választ. Sajnos anyám olyan típus, hogy nem lehet vele megbeszélni. Max 1-2 mondat, és a plafonon van, megsértődik, stb. Most már inkább én megyek elöl, ha hozzájuk megyünk, párom meg hozza a gyereket, így legalább a párom az, akinek meg kellene ezt értetni vele...
Régen is az volt, ha gondunk volt egymással. 1-2 mondat, és anyám ko. csak a sajátját hajtja...
vagy sokkal szorosabbra fúzitek a kapcsolatotokat és akkor nem fog félni a gyerek tőle vagy megszakítjátok a kapcsolatot vele.
kb. ennyi szerintem amit tehettek.
mondjuk nekem az a hozzáállás megmondom őszintén szinte már gyomorforgató, hogy azért legyetek jóban az anyáddal mert ha gondotok van csak őt tudjátok húzni, azért az embert az édesanyjához más okok kellene fűzni, na de ez mindegy, nem vagyunk egyformák.
de ha már tanácsot kérték, csak emitt nem kell kellemetlen perceket okozni egy 2 évesnek
Köszi a válaszokat. Próbáltam neki mondani, de nem érdekelte. Kértem, hogy ne nyaggassa, hagyja kicsit ismerkedni. De nem jut el a tudatáig, vagy nem törődik vele.
Apámtól is megijedt, félt, de apám az első ilyen alkalommal rájött, és inkább félrehúzódott, nem foglalkozott vele. Ennek meg is lett az eredménye. A kislány szívesen labdázik, autózik vele. Csak anyámtól tart.
Kedves utolsó, tudom, hogy nem erről kellene szólnia. De ez nem csak a mi hibánk. Rengeteget segítettünk nekik, mindig mondták, ha kell,szóljunk, szívesen segítenek. Egy alkalommal szóltunk, akkor sem lett belőle semmi. Hogy miért szorulnk rá? Pl. mert elmegyünk nyarlni, és valakinek ide kell jönnie anyósomra vigyázni, mert beteg, és öreg. Vagy, mert műtötték a lábamat, és amíg bementünk az orvoshoz, vigyázni kellett a kicsire. Nem használjuk ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!