Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Felmérésszerű kérdés! Lányos...

Felmérésszerű kérdés! Lányos anyukák, ti miért fúratjátok ki a babátok fülét?

Figyelt kérdés

Fiam van, tehát nem érint a kérdés, de igazából nekem eszembe se jutna, ha lányom lenne. Nektek így tetszik, nektek is ki volt fúrva, csajosabb úgy (ne kérdezzék meg fiú-e), ti is rajongtok az ékszerekért, nem is volt kérdés, egyértelműnek tűnt, vagy miért?

Én is imádóm az ékszereket, bizsukat, mégsem jutna eszembe.

Kérlek, olyan NE írjon, aki nem a kérdésre válaszol, tehát nem érdekel, hány embernek NEM tetszik a fülbevaló egy babán, én azoktól kérdezek, akiknek TETSZIK.

Köszi, tényleg csak kíváncsi vagyok!

2012. dec. 2. 21:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Az èn lányom egy èves volt mikor kilövettük a fülèt. Nekem is van,aranyosak fülbevalóval. De pici korban nem szuratnám ki a fülèt. De ettõl függetlenül megkèrdeztèk kislány?....:)
2012. dec. 2. 21:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia, nekem ez nem "tetszik vagy nem tetszik" kérdés volt, én nagyon fiús vagyok, fiút vártam, amikor kiderült hogy kislány lesz, elhatároztam hogy lánynak nevelem (tudom, a legtöbb nőből ez zsigerből jön, nekem nagy kihívás volt), nagyon kevés az a nő, aki felnőtt korában (sem) visel fülbevalót, körbejártam a témát és konzultáltam a védőnőnkkel is, ő ezt úgy fogalmazta meg hogy megadjuk az esélyt a lányainknak hogy ők döntsék el a fülbevaló viselést azzal hogy ott a lyuk és vagy tesz bele fülbevalót, vagy nem. Nyilván azt is megértem aki úgy dönt hogy a kislány döntse el 5-10-15 évesen, de én már 3 naposan kaptam és soha nem volt vele gondom, míg elég sok fura történetet hallottam arról hogy nagyobb korban már ráparáznak a lányok, rossz élmény marad, de olyat is olvastam akinek annyira fájt hogy a lövésnél a másik fülre már nem került sor. Így viszont már amikor nyílik a kicsi tudata, akkor a fülbevalóját is a füle részének tekinti. Nem piszkálja, nem izgatja a dolog. Nekünk ez be is jött így. Hozzáteszem 2 hónaposan a kis kopasz fejével úgy nézett ki mint egy szerencsen a nagy fülbevalóval (tehát nekem sem tetszett, de a korai fülbevalót tartottam szem előtt, nem azt hogy az jól nézzen ki akkor benne), de hamar kinőtt a haja és kisebbnek tűnt a fülbevaló is. Nem lett extracsajos kislány de szereti a csecsebecséket, bizsukat, megnézi, megcsodálja másokon is a fülbevalót, tetszik neki a sajátja, részünkről ez jó döntés volt.Egyébként ha lenne módszer ami garantálja hogy nagyobb korban probléma és fájdalommentesen lehessen fülbevalót betetetni, inkább azt választottam volna, de így egyértelműen ez volt a jó választás.
2012. dec. 2. 22:01
 3/6 anonim ***** válasza:
48%

Van két lányom, mindkettő még a kórházban megkapta a kis fülbevalóját (3 naposan). Így nem tiltakoztak ellene, nem is fáj igazán. Később már félnek tőle, azt hiszik, hogy fáj, tiltakoznak, piszkálják, stb. Ha jó hamar megkapják, természetes lesz nekik, hogy a fülbevaló ott van.

Én úgy vagyok vele, hogy vagy újszülöttként kapjon fülbevalót vagy akkor amikor már ő is akarja és nem ellenkezik.

Nekem tetszik, ha egy kislánynak (kislány babának) van picike kis ízléses fülbevalója, szerintem szépek úgy és jól áll nekik.

Természetesen fülbevaló nélkül is szépek :)

Egyébként nem vagyok valami nagy ékszermániás, nekem is csak fülbevalóm van, ki sem veszem soha, tizenakárhány éve ugyanaz van a fülemben.

2012. dec. 2. 22:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Na pont aktuális a kérdés, ugyanis ma voltunk lövetni 13 hós kislányomnak:-)! Az ok, mind amit felsosoltál! Két lányom van. Most már mindegyiknek van fülbevalója. Szerintem olyan szép! És valahogy olyan természetes, hogy a lányoknak legyen. Nekem is van bal oldalon 3, jobb oldalon 2.
2012. dec. 2. 22:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Mikor nagyon pici volt, akkor még nem lyukasztattuk ki, nem is fordult meg a fejemben. Fél éves múlt, amikor kilyukasztották neki, de legközelebb hamarabb kifúratnám, mert már izgett-mozgott, a végén sírt is, és emiatt az egyik lyuk rossz helyre került, ezért azt újra kellett csináltatni. De a kérdésedre válaszolva, azért mert olyan szép. Nagyon édes fülbevalókat lehet venni és ez egyébként is csajos. Később valószínűleg fog hordani fülbevalót, és akkor nem nagykorában kell elmennie, mint a barátnőmnek, aki 16 évesen csináltatta és elájult :) Szóval szerintem szép és bájos.
2012. dec. 2. 23:20
 6/6 anonim ***** válasza:

3,5hónapos volt,amikor megcsináltattuk,mert tetszik.Én is valahogy hasonlóan gondolom,mint aki leírta,h körbejárta a témát..Az esélye legyen meg,és legyen számára természetes,ne piszkálja...Ilyen kicsiként bevittük,és kb. fél perc sírás volt,az is csak a hangtól..(lőtték)

Nekünk természetes volt,hogy legyen fülbevalója,szóval nem igazán gondolkodtunk a miértjén...:)

2012. dec. 3. 00:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!