Felmérésszerű kérdés! Lányos anyukák, ti miért fúratjátok ki a babátok fülét?
Fiam van, tehát nem érint a kérdés, de igazából nekem eszembe se jutna, ha lányom lenne. Nektek így tetszik, nektek is ki volt fúrva, csajosabb úgy (ne kérdezzék meg fiú-e), ti is rajongtok az ékszerekért, nem is volt kérdés, egyértelműnek tűnt, vagy miért?
Én is imádóm az ékszereket, bizsukat, mégsem jutna eszembe.
Kérlek, olyan NE írjon, aki nem a kérdésre válaszol, tehát nem érdekel, hány embernek NEM tetszik a fülbevaló egy babán, én azoktól kérdezek, akiknek TETSZIK.
Köszi, tényleg csak kíváncsi vagyok!
Van két lányom, mindkettő még a kórházban megkapta a kis fülbevalóját (3 naposan). Így nem tiltakoztak ellene, nem is fáj igazán. Később már félnek tőle, azt hiszik, hogy fáj, tiltakoznak, piszkálják, stb. Ha jó hamar megkapják, természetes lesz nekik, hogy a fülbevaló ott van.
Én úgy vagyok vele, hogy vagy újszülöttként kapjon fülbevalót vagy akkor amikor már ő is akarja és nem ellenkezik.
Nekem tetszik, ha egy kislánynak (kislány babának) van picike kis ízléses fülbevalója, szerintem szépek úgy és jól áll nekik.
Természetesen fülbevaló nélkül is szépek :)
Egyébként nem vagyok valami nagy ékszermániás, nekem is csak fülbevalóm van, ki sem veszem soha, tizenakárhány éve ugyanaz van a fülemben.
3,5hónapos volt,amikor megcsináltattuk,mert tetszik.Én is valahogy hasonlóan gondolom,mint aki leírta,h körbejárta a témát..Az esélye legyen meg,és legyen számára természetes,ne piszkálja...Ilyen kicsiként bevittük,és kb. fél perc sírás volt,az is csak a hangtól..(lőtték)
Nekünk természetes volt,hogy legyen fülbevalója,szóval nem igazán gondolkodtunk a miértjén...:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!