Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Dohányzó bérházi anyukák ti...

Dohányzó bérházi anyukák ti hogy szoktátok megoldani?

Figyelt kérdés
Igaz nem vagyok nagy dohányos de napi 2-3 szál jól esik. Ilyen hidegbe ti hol cigiztek? Ha az ablakba megyek mindkét gyerek mászik utánam (2,5 és 1 évesek). Ha az erkélyre akkor is jönnek. Bent a lakásban meg nem akarok! Ti hogy oldjátok meg mikor egyedül vagytok?

2012. dec. 2. 08:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem is kb ennyi a fogyasztásom. Nálunk körfolyosó van, oda szoktam kimenni. Bár általában akkor, amikor alszanak. Vagy etetőszékben vannak, és kintről is látom őket. Bent semmi esetre sem, nagyon zavar engem is.
2012. dec. 2. 08:46
 2/3 anonim ***** válasza:
ugyan nem dohányzom, de sétaidőben, alvás ideje alatt nem megy?
2012. dec. 2. 09:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha van a konyhába pára elszívód, akkor azt kapcsold legmagasabb fokozatra, és állj be alá.Igaz bent vagy, de nagy fokozaton azonnal be is szívja a füstöt.
2012. dec. 2. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!