Debrecenben hol szoktatok játékokat venni?
Hol vannak sima, mezei játékboltok, ahol nem több ezrekért lehet játékokat venni a gyerekeknek? Esetleg 100-asokban (melyikben)? A Regio szerintem drága. 3 éves a kislányom.
Köszönöm a válaszokat.
A Regioban legalább van választék, ott vannak olcsóbb és drágább márkák is. Pl. a Regio saját márkás játékok nem olyan drágák.
A Tescoban én is vettem már Lamaze játékot, ami ott 3090 ft volt, ugyanaz a Fórumos Játékszigetben 4650ft. Nem hittem a szememnek.
Nem tudom, hogy a Piac utcán megvan-e még a játékbolt a régi adidas bolt helyén, de ott sem voltak túl drágák.
most a glamour napokon .- okt. 12-13- lesz müller kupon azzal érdemes akár drágább fejlesztő játékot v. lego-t is venni a müllerben. - mikepércsi my box v. stop shop üzletben.
a régióban is vettünk már
én inkább a fakopáncstól rendelek és kiszállítják az mindig nagyon megbízható.
a százas boltban nem veszek játékot mert kb. egy napot ha kibírnak .. pfff.
ha igazán jó játékot zzeretnék akkor az ikeából rendelek rokon által . de ez Neked talán nem elérhető .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!