Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tudtok jó módszert a stressz...

Tudtok jó módszert a stressz csillapítására? (akármilyen bogyók nélkül)

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben elég sok a gond,probléma,baj(nem ecsetelem,nyilván mindehol vannak)és elég hamar elszakad a cérna a gyerekemmel kapcsolatban.

Nem szeretném,hogy ő igya meg a sok xarságnak a levét mégis mostanában előfordul,hogy kiabálok amikor sokadjára "sem hallja meg" amit mondok.Egy kiabálás után mindig furdal a lelkiismeretem de egyszerűen nem tudom hogyan csináljam másképp úgy hogy jól csináljam.

Leszólósok ne írjatok pláne ha áldott jó gyereketek van..

Segítséget kérek nem lecseszést.. :(

Imádom a gyerekemet akárcsak ti és bármit megtennék érte mégis mostanában úgy érzem nem vagyok jó anya...2,5 éves fiú anyukája

2012. dec. 1. 03:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Szia,ismerös amit irsz. Nem dilibogyót ajánlok hanem vitamint ami jó hatással van az idegekre.

Vitamin B komplex -et szedek ami a legfontosabb B vitaminokat tartalmazza. Nem renszeresen csak ha érzem,hogy túl stresszes vagyok. Naponta egy szem elég.Fél óra max és hat.

Amúgy Rooibos tea is nagyon jó és finom is.

2012. dec. 1. 04:31
 2/13 anonim ***** válasza:
40%
MagneB6-ot szedetett velem Anyam es nagyon jo volt! Volt olyan is hogy megittam egy fel pohar bort hogy konnyebben vegyem az akadalyokat aznap amikor eppen szar nap volt....Nem iszom, ugyhogy hamar jott a "take it easy feeling." Az en kisfiam most toltotte a kettot.
2012. dec. 1. 05:13
 3/13 anonim ***** válasza:
úgy gondolom,hogy a stressz okát kéne megszüntetni. vagy ha nem olyan jellegű,akkor túllépni rajta
2012. dec. 1. 05:54
 4/13 anonim ***** válasza:
Kedves elottem valaszolo! Nem mindenki olyan szerencses, hogy kepes tul lepni a problemain hipp es hopp. Van aki ragodik rajta eszre sem veszi es mar bele is ette magat a mindennnapjainak minden orajaba. Kesz a stressz. Szuksege van segitsegre mielott a stressz depive lep elo. A kerdezo jol csinalja mert felismerte, hogy problemaja van es mert segitseget kerni. Atlepni a dolgokon ugy hogy az ember nap mint nap benne el es esetleg nem kepes valtoztatni mert nincsenek meg hozza a lehetosegei sajnos nagyon nehez.
2012. dec. 1. 06:20
 5/13 anonim ***** válasza:
55%
Sedatif PC -homeos szer, csecsemoknek is adhato. Joga, futás, bármilyen sport. Levendula parologtato, citromfű tea. Ez mind megnyugtat.
2012. dec. 1. 06:21
 6/13 anonim ***** válasza:
Nekem is a vitaminkúra, és a gyerkőcöm heti egyszeri "lepasszolása" segít. Félre értés ne essék, imádom a nagyfiút, de igenis hetente egy délután apa vagy valamelyik nagyszülő vigyáz rá, és olyankor én a közelben sem vagyok, sportolok, csavargok, barátnőzök,de még véletlen sem mosok-takarítok ilyenkor.
2012. dec. 1. 07:00
 7/13 anonim ***** válasza:
52%
csecsemőknek sedatif????? Egy csecsemőt nem nyugtatózni kell, hanem gondozni és szeretni!
2012. dec. 1. 07:35
 8/13 anonim ***** válasza:
Bocsáss meg, a Sedatif nagyon jó pl fogzas eseten, illetve nyugtalanul alvó babanal. Semmi koze a gondozáshoz, vagy a szeretethez.
2012. dec. 1. 07:37
 9/13 JanoviczkiFerencné ***** válasza:
jóga,sport!!! Ha nincs segítséged,akkor csináld amikor alszik a gyerek! Én a terhesség alatt is végig jógáztam, azóta is. Az enyém 6-kor kel, én 5-kor és kimegyek a kertbe jógázni. (persze nem kell hozzá kert, csak én szeretem a hajnalt nézni)
2012. dec. 1. 07:56
 10/13 anonim ***** válasza:

Jó a Magne B6, és ezen kívül én a gyógyteákban hiszek, a citromfű tea kifejezetten erre való, napi egy csészével iszom én is, hatása hosszú távon érződik.

Én 3 gyerek anyukája vagyok, látszólag nyugodt, de én is felkapom a vizet, mostanában a legnagyobb bosszant fel leginkább, most kamaszodik, minden életkornak megvan a maga problémája, úgyhogy készülj fel, a 2,5 éves is nő, mindig más probléma lesz vele. A mai világban az anyákra sok teher hárul, mindenhol kialakult az a kép, hogy tökéletes nők, anyák, szeretők, és házi robotok legyünk egyszerre, de hát mi is emberek vagyunk, a sok stressz felgyülemlik...

Ha van lehetőséged valami stresszoldó tevékenységre, jóga, sport, vagy bármi ami kikapcsol, amit a gyerek nélkül végzel, attól te is feltöltődsz. Én most járok heti egyszer női tornára, de a barátnőm pl. beiratkozott egy foltvarró szakkörre, kiderült nagyon tehetséges, gyönyörűeket alkot, most várja a másodikat, a fia 2 éves, és sokkal jobban érzi magát.

Mindenkinek meg kell találni azt a kis pluszt, ami feldobja.

2012. dec. 1. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!