Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha egy név benne van az Mta...

Ha egy név benne van az Mta adatbázisában, akkor az, akármilyen cifra, adható?

Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy a fiam, az apja után a László nevet fogja kapni. De mivel a név, nem az a kifejezett divatnevek közé tartozik (László), így gondoltam hogy legyen X.László Junior. Szerintetek?
2012. szept. 19. 14:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
82%
A Junior név adható, egy kolléganőm fia is az. Az egy más téma hogy nekem tetszik e de nem ez volt a kérdés. Nekem így kicsit olyan humor kategória hogy X László Junior ráadásul még LL Junior is beugrik róla.
2012. szept. 19. 14:59
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem úgy értem hogy 10. László Junior. Csak a vezetéknevet nem akarom kiírni.
2012. szept. 19. 14:59
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Érteeeeem persze :))) (első vagyok) de a pl. Kovács László Junior is olyan viccesen hangzik valahogy...mintha poénkodni akarnátok ezzel hogy ő az ifjabb.
2012. szept. 19. 15:05
 4/16 A kérdező kommentje:
Szerintem nem vicces, szerintem az a vicces amikor valaki olyan nevet ad a gyerekének ami még az adatbázisban sincs benne olyan sz..r, és külön kérvényezi. Nem haragudtam amúgy meg, csak szerintem ez nem a vicces kategória.
2012. szept. 19. 15:09
 5/16 A kérdező kommentje:
Ja, meg a Kovács Lászlóban nincs semmi gyerekes, az olyan felnőttes. A Junoirral meg legalább kihallatszik belőle hogy egy aranyos kisfiú.
2012. szept. 19. 15:10
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Uh,,,,bocs hogy válaszoltam....mivel azt kérdezted SZERINTETEK gondoltam leírhatom SZERINTEM. De ezek szerint nem...bocsi.
2012. szept. 19. 15:10
 7/16 A kérdező kommentje:
Miért érted félre? Írtam hogy oké a véleményed. Nem kell azt írni, hogy "persze tök jó" stb.
2012. szept. 19. 15:12
 8/16 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem aranyos:)

Sokkal jobban tetszik, mint az Ifj. és Id. megoldás!

Itthon nem annyira elterjedt, mint külföldön

Cuba Gooding Jr.

Clifton Collins Jr.

Freddie Prinze Jr.

Szerintem mind jól hangzik.

2012. szept. 19. 15:13
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

nem értem én félre egyáltalán :) kicsit olyan visszavágás jellegű volt amit válaszoltál :hogy szerinted az a vicces amikor kérvényezni kell egy nevet olyan sz.r. Nem értem ez miért válasz erre amit én írtam:) Nem alkottam véleményt más nevekről nem is jött szóba ez hogy összehasonlítsuk melyik név miért gáz...egyébként meg épp ez az hogy aranyos kisfiú a neve (xy junior) na de többet lesz felnőtt férfi mint kisfiú.

A László nevet nagyon cukin lehet becézni, testvérem is László. De persze a te gyereked, a ti nevetek és úgy döntesz ahogy akarsz. Nekem ez csak a véleményem volt. Máséra is kiváncsi lennék, hátha írnak.

2012. szept. 19. 15:15
 10/16 A kérdező kommentje:
Nem akartam hogy visszavágás szerűre sikeredjen, de én is csak a véleményem írtam le.
2012. szept. 19. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!