Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha meghatározhatnád a leendő...

Ha meghatározhatnád a leendő gyermeked nemét, akkor kisfiút vagy kislányt kérnél?

Figyelt kérdés
Természetesen egészséges lenne, és emellé kívánhatnál is egyet: akkor kisfiút szeretnél vagy kislányt? És miért? :)
2012. nov. 29. 18:21
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
Kislányt :) Kettőt, és ha már meg lehetne választani, rögtön ikreket :)
2012. nov. 29. 21:24
 32/40 anonim ***** válasza:
71%

lány fiú lány - eddig ez a helyzet

de nekem mindegy inkább az a fontos h apának passzoljon a gyerek nem :-)

2012. nov. 29. 22:17
 33/40 anonim ***** válasza:
77%

kíváncsi lennék a 2lány1fiús apa módszerére, ami garantálta a csajszikat, mert én is kislányt szeretnék :)

anyám is egyke lány, én is, szóval nem is tudom mit kezdenék egy fiúval :)

mivel van egy betegségem, a legfontosabb, h azt ne örökölje. ha terhes leszek, tuti átértékelem majd, és mind1 lesz, h milyen nemű, csak menjenek rendben a dolgok.

a legfontosabb, h az apukája már itt van mellettem, már csak le kell gyártani ;)))

ja, és anyum mesélte, h mikor megfogantam, akkor érezte, h lány leszek. talán ha erősen arra gondolok, h lányom lesz, akkor sikerül :)

2012. nov. 29. 23:53
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
lányt :)
2012. nov. 30. 00:18
 35/40 anonim ***** válasza:
68%
Én és a párom is kisfiút szeretnénk. Az okát nem tudom. :)
2012. nov. 30. 06:00
 36/40 anonim ***** válasza:
77%
Már van két fiacskánk, így ha a harmadiknál választani lehetne, akkor kislányt. Persze, akkor sem fogunk elkeseredni, ha a harmadik is fiú lesz. :)
2012. nov. 30. 07:53
 37/40 anonim ***** válasza:
54%
Két fiút. Persze lánynak is örülnénk nagyon, de a férjemből kiindulva ha lányunk lesz agyon fogja kényeztetni és ha rajta múlik, akkor nem olyan karakán csajszi lesz belőle, hanem a tipikus apuci kicsi hercegnője. Ami nem baj, csak ha mondjuk a lányunk valami "fiúsabb, veszélyesebb" sportot vagy bármit szeretne űzni, mint az anyja (több év küzdősport) gondolom nekem kéne lemeccselni az apjával. :)
2012. nov. 30. 08:52
 38/40 anonim válasza:
0%

Fiút! De ha felnő legyen homi! :-)

Amúgy nekem tök mindegy lenne csak egészséges legyen.

2012. nov. 30. 09:51
 39/40 anonim válasza:
100%

Én kislányt szeretnék. Elképzelem, ahogy majd öltöztetgetem, csinálom a haját, ilyenek. :)

A párom is kislányt szeretne.

2012. nov. 30. 11:33
 40/40 anonim ***** válasza:
Ha már választhatnék, akkor én kislányt szeretnék első babának. :) De akkor se dőlök a kardomba, ha kisfiú lesz. :)
2015. jún. 22. 09:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!