Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha meghatározhatnád a leendő...

Ha meghatározhatnád a leendő gyermeked nemét, akkor kisfiút vagy kislányt kérnél?

Figyelt kérdés
Természetesen egészséges lenne, és emellé kívánhatnál is egyet: akkor kisfiút szeretnél vagy kislányt? És miért? :)
2012. nov. 29. 18:21
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
95%
Én fiút szeretnék nagyon, mert sajnos olyan öröklődő betegségem van, ami női ágon öröklődik főleg, fiú gyereknél már semmi tünet nem lenne és jóval kevesebb is lenne az esélye a tovább öröklődésnek. :((
2012. nov. 29. 19:23
 22/40 A kérdező kommentje:

Én egy kislányt biztosan szeretnék, valahogy lányos anyukának érzem magam :) Természetesen testvérkének már jöhetne kisfiú is :)))

Mindenkit felpontoztam, de persze írhattok továbbra is, kíváncsi vagyok a válaszokra :)

2012. nov. 29. 19:28
 23/40 anonim ***** válasza:
32%
Teljesen mindegy. Ilyen kérdéseknél és témáknál nekem mindig olyan érzésem van, mintha csak valami játékról beszélnének az emberek.......
2012. nov. 29. 19:33
 24/40 anonim ***** válasza:
66%
Ket lanyom van. De jo lenne harmadiknak egy kisfiu!:)
2012. nov. 29. 19:34
 25/40 anonim ***** válasza:
89%

Nagyon olyan érzésem van, hogy kisfiam lesz, de néha eljátszadozok a gondolattal, milyen lenne, ha kislány lenne. Egyébként mindkettőnek örülnék, csak egészséges legyen, és persze választottunk fiú és lányneveket is! :)

7h km

2012. nov. 29. 19:54
 26/40 anonim ***** válasza:
74%

Mi hárman vagyunk fiútestvérek. Én kislányt szerettem volna. A nejemnek van egy nővére, de neki is a lányok jöttek be jobban. Úgy csináltuk, ahogy Czeizel Endre megírta és az első lány lett. 3 év múlva ugyanazzal a módszerrel próbálkoztunk és ismét lány lett! Nálunk ez bevált. Gondoltuk, hogy a következő is az lesz, így megúszhatjuk a ruhavásárlások nagyját. Aztán egyik este, amikor nem szerettünk volna gyermeket készíteni, én TÉNYLEG időben kihúztam. Ennek ellenére, az a híres előváladék hordozott annyi anyagot, hogy fiam lett belőle!

Fel sem fogtam, mit kezdek egy fiúval, annyira megszoktam a lányokat. De nagyon jó fej lett belőle (most 4,5 éves) és pl. nagyon érdekes látni, ahogy a fiúcska a lányok Barbie-jait elüti a kisautóval!!! A fiam örül, a lányok meg sikítanak! :o) Még nem beszélt, de már rájött, hogy az elnyomó nővéreket a hajuknál fogva lehet megzabolázni :o))

Lányt akartunk, de nem bánjuk, hogy fiú lett!

Egyébként a 10-es válaszolón nagyot nevettem, mert sajnos igaza van!!!

43F

2012. nov. 29. 20:09
 27/40 anonim ***** válasza:
86%
Először egy kislányt aztán egy kisfiút :)
2012. nov. 29. 20:12
 28/40 anonim ***** válasza:
77%
Párom fiút akar,én lányt,úgyhogy lesz mindakettő.
2012. nov. 29. 20:31
 29/40 anonim ***** válasza:

Itt mi alapján megy a pontozás?

Van 2 tök egyforma válasz: "kislány :)" és más a százalékuk. :)

2012. nov. 29. 21:02
 30/40 anonim ***** válasza:
75%
Mindenképp kislányt. Bajban is vagyok a dologgal, mert egy kislányra nagyon vágyom, viszont egy fiúra semmiképp. Nem érzem magam felkészültnek ahhoz, hogy megemésszem, ha fiam lesz, úgyhogy még várok az egész gyerekvállaással, próblok felkészülni fiúra is, de egyszerűen nem megy. Egy kislánytól eloldvadok, de egy fiúval nem tudom mit kezdenék.
2012. nov. 29. 21:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!