Ha meghatározhatnád a leendő gyermeked nemét, akkor kisfiút vagy kislányt kérnél?
Én egy kislányt biztosan szeretnék, valahogy lányos anyukának érzem magam :) Természetesen testvérkének már jöhetne kisfiú is :)))
Mindenkit felpontoztam, de persze írhattok továbbra is, kíváncsi vagyok a válaszokra :)
Nagyon olyan érzésem van, hogy kisfiam lesz, de néha eljátszadozok a gondolattal, milyen lenne, ha kislány lenne. Egyébként mindkettőnek örülnék, csak egészséges legyen, és persze választottunk fiú és lányneveket is! :)
7h km
Mi hárman vagyunk fiútestvérek. Én kislányt szerettem volna. A nejemnek van egy nővére, de neki is a lányok jöttek be jobban. Úgy csináltuk, ahogy Czeizel Endre megírta és az első lány lett. 3 év múlva ugyanazzal a módszerrel próbálkoztunk és ismét lány lett! Nálunk ez bevált. Gondoltuk, hogy a következő is az lesz, így megúszhatjuk a ruhavásárlások nagyját. Aztán egyik este, amikor nem szerettünk volna gyermeket készíteni, én TÉNYLEG időben kihúztam. Ennek ellenére, az a híres előváladék hordozott annyi anyagot, hogy fiam lett belőle!
Fel sem fogtam, mit kezdek egy fiúval, annyira megszoktam a lányokat. De nagyon jó fej lett belőle (most 4,5 éves) és pl. nagyon érdekes látni, ahogy a fiúcska a lányok Barbie-jait elüti a kisautóval!!! A fiam örül, a lányok meg sikítanak! :o) Még nem beszélt, de már rájött, hogy az elnyomó nővéreket a hajuknál fogva lehet megzabolázni :o))
Lányt akartunk, de nem bánjuk, hogy fiú lett!
Egyébként a 10-es válaszolón nagyot nevettem, mert sajnos igaza van!!!
43F
Itt mi alapján megy a pontozás?
Van 2 tök egyforma válasz: "kislány :)" és más a százalékuk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!