Ha meghatározhatnád a leendő gyermeked nemét, akkor kisfiút vagy kislányt kérnél?
Figyelt kérdés
Természetesen egészséges lenne, és emellé kívánhatnál is egyet: akkor kisfiút szeretnél vagy kislányt? És miért? :)2012. nov. 29. 18:21
11/40 anonim válasza:
Egy kollegám kisfiút akart, és nagyon frappánsan megindokolta:
Hát nem jobb azt mondani, hogy "a fiam megd*gta a szomszéd lányt", mint hogy "a szomszéd csávó megd*gta a lányomat"?
12/40 anonim válasza:
Érdekes, hogy az első három, fiúra szavazó le lett pontozva :) Lányt akarni mennyivel jobb? :)
14/40 anonim válasza:
Kislányt szeretnék én is nagyon-nagyon!!!! :)
16/40 anonim válasza:
Mindig lányt szerettem volna. Született két fiam. Nagyon szeretem őket, de a lány után mindig vágyakoztam. Aztán váltam, új páromnak kislánya van akit én nevelgetek kéthetente. Mostanság jöttem rá, hogy annyira hálát adok az égnek, hogy fiaim vannak, mert annyival másabbak a fiúk, és sokkal könnyebb velük bánni, élni, meg egyáltalán. Szóval nem gondoltam volna, de az élet okosabb volt nálam, és előre tudta hogy fiúkat kell nekem adnia. Mielőtt bárki azt gondolná, persze hogy így érezek hisz a fiúk a sajátjaim, de a kislány is tündér, jól viselkedik, értelmes, rajong értem, szóval semmi gáz nincs vele, tökéletes összehasonlítási alap. Tehát fiúra szavazok.
17/40 anonim válasza:
Hát nehéz kérdés. Ha csak a kisgyerekekre gondolunk, akkor lányt. De mondjuk egy fiúnak is örülnék ha felnőtt lenne. Csak hát ugye azt úgy nem lehet :D Kisgyerekként valahogy inkább a lányok szimpatikusak.
18/40 anonim válasza:
Amikor terhes voltam, beleéltem magam hogy fiam lesz. Egyszerűen el sem tudtam képzelni hogy lányt szüljek.. Még lánynevet sem jelöltem meg, mert annyira fiút akartam. Fiam lett. Ma már 20 éves.. Néha eszembe jut, hogy vajon milyen lenne ha lenne egy lányom is?? A fiammal nagyon jóban vagyok. Vajon a lányommal is lehetett volna ilyen jó kapcsolatom??
19/40 anonim válasza:
Kislányt. Egyrészt mi lányos család vagyunk, másrészt én sem értek a fiúkhoz. Harmadrészt a páromnak 5 fiútestvére van, és az egyetlen kislány nagyon fiatalon meghalt - csúnyán hangzik, de kicsit pótolná őt számára.
20/40 anonim válasza:
"Érdekes, hogy az első három, fiúra szavazó le lett pontozva"
A lepontozásokból is látszik, hogy egyesek agyilag mennyire lent vannak. Képesek felszívni magukat egy tök egyszerű kérdésen, és nyomkodni a piros kezet. Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!