Milyen (leendő) nagymama az ilyen?
A két nagyobbik fiának nemsokára gyerekei születnek. Gratuláltunk mire közölte hogy köszöni és szorítsunk neki hogy fiúk legyenek, mert neki lányunoka nem kell mert azokkal csak a gond van. Szinte egyszerre születnek a kisunokái és nagyon izgul hogy nehogy lányok legyenek :(
A legkisebbik fia majdnem 30 és buliról bulira jár és tiniket szed fel. Nem hinném hogy akkor a lányokkal lenne több gond.
Ez csak nekem nem tűnik normális dolognak egy leendő nagymamától?
Na ne...azért ne túlozzunk. Ez a jövendő nagymama hány éves lehet? A legidősebb fia legyen 37 - akkor is 57-60 körül lehet. Ennek a generációnak a fejében nem él általánosan, szerencsére, az elvakult fiú-imádat. Olyan nőkről van szó, akik túlnyomó többségükben dolgoztak (dolgoznak) és tanultak, tehát közelebb vannak a 20-as és 30-asok mentalitásához, mintsem ők azt hinnék.
Ez a kérdésben "vázolt" hölgy egyszerűen egy beszűkült gondolkodású ember. Minden korosztályban előfordul ilyen.
Miért ne lenne normális? Fiai voltak, nyilván a fiú gyermekeknek ért, úgymond. Én is nagyon félek, nehogy valaha lányom szülessen. :D Ugyanezt gondolom.
Szerintem tök normális, hogy ő fiús anyuka volt, és most fiús nagymama akar lenni. Nem kell ezért megbélyegezni meg semmi. Ő úgy gondolja, fiúkkal könnyebb, más meg épp az ellenkezőjét. Nem lehet őt kifogásolni, ő nevelt fel fiúkat, ő már csak tudja. Ha nem lett volna jó neki, akkor úgyis logikus lenne, hogy most végre lányt akarna a családba.
nekem apám mondta, hogy a gyerekkel csak gond van, mikor mondtuk, hogy terhes vagyok. Egyetlen lánya vagyok, nem sokat foglalkozott velem.
Anyós kislányt akart, de hát ez nem kívánságműsor :) Én nem vettem sértésnek, egész jól elvan az unokával, főleg hogy már nagyobb.
hááát, érdekes. mondjuk én ha egy mód van rá, akkor lányt szeretnék, az egyik jó barátnőm most várandós, a párjával azon drukkoltak az első UHnál, hogy lány legyen, hát fiú lesz :D
mostanában egyébként is elég sok fiú születik, azt vettem észre. ismerősi körben az elmúlt 5 évben szinte csak kispasik jöttek a világra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!