Mit tegyek? Provokál, kiborít! Megőrülök!
A nagymamámról van szó. Sosem volt felhőtlen a kapcsolatunk, mindig a nővérem volt a kedvenc, amikor kiderült, hogy terhes vagyok, azt mondja, szégyell engem. A fia (az apám) úgy viselkedett velem, mint egy zsák sz*rral, így mihamarabb összegyűjtöttük a pénzt kaucióra, és elköltöztünk. Rá 2 hétre anyám is elköltözött, és beadta a válókeresetet, mert ő "nem tud együtt élni egy ilyen emberrel, aki kiutálja a lányát". A gond csak az, hogy gyakorlatilag anyám tartotta el apámat, aki így ottmaradt a nagy házban, és fűteni sincs pénze. Ekkor hirtelen apám is, és nagyanyám is "nagyon megszerettek" és már kemény 3 alkalommal látták a lányomat.
De én nem tudom lenyelni azt a sok rosszat, amit kaptam tőlük. Ennek ellenére a nagyanyám folyamatosan diszkréten provokatív, kétértelmű e-maileket irogat, amire igyeklszem tisztelettudóan válaszolni, mégiscsak a nagymamám...
Most éppen a fészbúkra feltöltött régi családi fotók alá írt undorító kommenteket.
Ezt meddig kell még tűrnöm? Bennetek mi lenne erősebb? A tisztelettudás, vagy a büszkeség?
Tisztelettudóan, de egyértelműen írd meg a véleményed sztem.
Mindennek van határa.
30/N
Például feltettem 1 képet a ballagásomról, amin 4-en vagyunk (anyám, apám, tesóm, én), és az a kép címe, hogy "akkor még közösen" erre odaírt alá, hogy "mitől közösen?" merthogy anyukámat nem veszi emberszámba...
Vagy van egy kép, amin 4-en a nappaliban ülünk, és odaír alá, hogy "manapság már el is felejtettük, mi a jó, nem?" holott sosem jöttem ki az apámmal, meg iylenek...
A facebookon kitörölheted,hogy nem ismered,és le be kell állítanod az oldaladat,hogy a képeidet,írásaidat csak ismerősök láthassák.Így nagyanyát semmit nem fog tudni látni.
Az emailt meg simán olvasatlanul törlöd,vagy csinálj egy új email címet amit nagyanyád nem tud.A régi email címedet törölheted..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!