Becenevek? Viktória vagyok.
Figyelt kérdés
Írjatok nekem minnél több becenevet, ami a nevemhez kapcsolódik, és jól hangzik :) köszi.2012. nov. 29. 17:22
11/18 A kérdező kommentje:
figyelj drága, ha nem tetszik akkor egyszerűen ne szólj hozzá.:)) tudod én is tudok neveket kritizálni, de nem teszem :DDDDDDD az már ciki lenne, ahogy nálad is:)
és nem azt kérdeztem hogy tetszik-e:DDDd haha, beégtél
2013. ápr. 19. 14:03
12/18 anonim válasza:
Oviban Vica voltam, általánosban Viki, bár 1 évig próbálgattam a Riát, de nem tetszett, ésmost gimire keresek valami jót :D
Szerintem a Viki már uncsi, főleg, mert lesz még1 Viktória az osztályomban...
13/18 anonim válasza:
Én is Viktória vagyok engem általában
Vikinek vagy Vik Vikk vagy Tori , Torcsi, Ria.
Ezek illenek nagyjaol oda
14/18 anonim válasza:
Nekem a teljes név tetszik nagyon, Viktória, gyönyörű. :D Beceneveket nem túloznám el, ki lehet találni mindenfélét, de azért nekem akkor is a Viki tetszik a legjobban, és némelyik másik olyan erőltetetten hat.
15/18 anonim válasza:
Én szintén Viktória vagyok de akinek Ennyire negatív a véleménye akkor minek ír az oldalra?
És a becézése lehet Viki,Vok,Vikk,Tori,Torcsi,Ria,Rió
16/18 anonim válasza:
Vixi, Vikcsi, Vikcsó, Vikus, Viku, Vikk, Vikci
17/18 anonim válasza:
engem régen vikinek becéztek aztán mostmár Vicus ill. Vicuska vagyok :D
18/18 anonim válasza:
Én a Viktóriát szeretem így kimondva :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!