Melyik név tetszik nektek a legjobban ezek közül? Ha egy név nem tetszik miért nem? Állítsátok sorrendbe! Renáta, Petra, Viktória, Kitti, Dóra
1. Petra - keresztlányomat így hívják.
A többi nem tetszik, mivel ha elolvasom, olyan személyek ugranak be akiket nem kedvelek.
30+5 hkm
Nekem a Viktória és a Dóra és talán a Kitti tetszenek.
A többi egyáltalán nem.
38+2 hkm (azaz 38 hetes és 2 napos kismama... :o) )
1.Petra
2.Dóra
3.Viktória
4.Renáta
5.Kitti
Az első három közül nagyon nehéz választani,mivel két kislányom van,akiknek a neve Petra és Dóra,de a Viktória is listás volt.Azért nem a Vikit választattuk,mert valaki azt mondta nekem,hogy túl elcsépelt.Ez egy kicsit elgondolkodtatott.És végül is enyhén szólva de kicsit igaz nekem.Renáta tök semleges.Kitti egyáltalán nem tetszik.Túl kislányos,mesébe illő név.
Kitty és Viktória.
A többi nem tetszik.
A Kitti pláne y-al...attól kiver a víz és még csak nem annyira szimpatikus Kittiket ismertem...
A többi közül a Dóra, Viktória, Renáta nekünk is listás volt. A Petra annyira nem tetszik, nekem olyan kemény a hangzása.
1. Dóra
2. Renáta
3. Kitti
4. Petra
Viktóriát meg biztos, hogy nem adnám, mert ismerek egyet, akit nagyon nem szeretek.
A Dórát azt adnám a lányomnak, a Renátát is talán, a másik 2 az igazából semleges.
Sorrend:
Dóra
Petra
Viktória
Renáta
Kitti (ez egyáltalán nem tetszik, a többi okés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!