Tímea, Viktória, Nikolett nevek becézés nélkül, eredeti formájukban?
szia, engem apàm a mai napig a teljes nevemen szolit,a tobbiek mint becèznek a leghulyèbb formàkban.Timcsi,Titi,...
maradjunk a Timinèl.... :)
Szia bár érdemben nem tudok hozzászólni, hisz nem a felsoroltak között van a nevem, de elmondom a tapasztalatom.
Uncsim Tímea. Utálja ha így hívják, általában Timi, vagy Timcsi a beceneve.
Unokahúgom kislánya Viktória, mikor még a pocakjában volt már Vikiként emlegették most 3 éves, de mindenki Viki, Vikikének szólítja.
Barátnőm Nikolett, ő Niki vagy Nikolként szereti, de Nikolettként nem.
Szóval szerintem ezeket a neveket inkább becézett formájában használják, vagyis nagyon ritka amikor eredetiként véleményem szerint.
mind3 gyönyörű név....ha becézik, ha nem :) .....szerintem ne ez alapján dönts, bármelyik a három közül jó választás....
kedvencem a Tímea amúgy....
Én Tímea vagyok de utálom ha teljes nevemen szólítanak. Inkább akkor Timi vagy Timike.
A viktória nevet felejtsd el egy életre!!! Ez A világon a legutalatosabb név és kikéne irtani!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!