Melyik az a játék amit megvettél-és megbántad?
Figyelt kérdés
2012. nov. 29. 14:16
21/24 anonim 

válasza:

Nekem a lányom anno imádta a tanuló kutyust, más FP játékunk nem volt. Ő most 4,5 éves és kb féléve barbizik (kaptunk néhányat nagyobb unokatesótól), imádja fésülni, vetkőztetni, öltöztetni őket. Szerepjátékozik velük rengeteget. Nézz szét vaterán, vannak használtak csomagban, tökéletesen megfelelnek szerintem azok is. Én is ott vettem ruhákat még pluszban.
22/24 anonim 

válasza:

nekem 17 hónapos a kisfiam és egyik játékot sem bántuk meg.most megvettem neki a fisher price tanulókutyust angol-magyar és nagyon tetszik neki.szóval szerintem nyugodtan megveheted a gyermekednek.
23/24 anonim 

válasza:

Habtapi, plüssök, FP mókakockák,
FP guruló állatok (hiába erős a "lenkerék", szőnyegen nem igazán gurul),
FP tanuló maci (2 éves lányom még mindig csak ismerkedik vele, nem igazán használja),
Beszélő hajszárító (lányomat zavarja, hogy fújás helyett beszél :-) ).
Az FP játékok minősége csúcs! Amikor márkátlanokat kaptunk, hiába nézett ki jónak, mindig gond volt vele (meg kellett faricskálni hogy működjön rendeltetésszerűen; széttört; fél perc alatt tönkretette a lányom; béna a hangja).
Leírhatom, mi az , ami nagyon jól jött? :-)
FP tanulószék, Kiddieland zenélő kocka, játékbabakocsi, kismotor, hinta(ló), Dóra baba (jóéjt Dóra).
24/24 A kérdező kommentje:
köszönöm a további válaszokat is!
2012. dec. 3. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!