Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik az a játék amit megvett...

Melyik az a játék amit megvettél-és megbántad?

Figyelt kérdés
2012. nov. 29. 14:16
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Fishertől a Tanuló kutyust, angol-magyar, 13.000 ft-volt.
2012. nov. 29. 14:17
 2/24 A kérdező kommentje:
pont a tanulókutyus volt amin gondolkodtam,mert most csak 6ezer körül van a tescoba. 13ért el sem gondolkodtam volna,mert az tényleg nagyon sok..!!
2012. nov. 29. 14:20
 3/24 anonim ***** válasza:
ChoCho baba - 32e volt 5-6 eve... Talan ha egyhetig erdekelte a lanyomat
2012. nov. 29. 14:23
 4/24 anonim ***** válasza:
Az agyonreklámozott happy Neppers párnát megvettük mindkét kislánynak (16e volt a kettő), hát a kisebbiket egyáltalán nem érdekelte, a nagyobbikat talán egy hétig. Rendkívül silány, a kínai csodák legalja, már jön is szét, pedig szinte hozzá sem nyúlunk.
2012. nov. 29. 14:25
 5/24 anonim ***** válasza:

Fisher price körhinta, nem bírta a gyerek lenyomni, anélkül meg nem működött.

Habtapi, mindig ki szedegette, fél nap volt mire megtaláltam, vissza rakosgattam a darabokat!

Fisher price krokodil, elefánt, amihez kockák voltak, nem kötötte le, igazából nem lehetett vele mit játszani.

Plüssök. Mindd csak porfogó, soha egyet elő nem vesz, nekem anno megtetszett, vagy annak aki hozta, de a gyerek nem volt oda értük.

Na meg az összes kínai játék, 1 nap alatt tönkre mentek!!!

2012. nov. 29. 14:28
 6/24 anonim ***** válasza:
49%

A FP és a M*nimaxos reklámozott cuccok úgy tapasztalom, nem igazán érdeklik a kölyköket, egy ismwerősöm gyereke sem játszik velük.

Mi olyanokat veszünk mostanában (5 és 2 évesek), hogy színes papírok, festék, üvegfestő készlet, na ezek nagyon bejönnek.

2012. nov. 29. 14:31
 7/24 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi infókat! hasznosak voltak!
2012. nov. 29. 14:31
 8/24 A kérdező kommentje:
az a legrosszabb,hogy a gyerekekkel elhitetik a reklámokba,hogy: milyen jó az a biznyos játék-és amikor szembesül vele,hogy élőbe már nem is olyan jó,-akkor meg csalódott..!
2012. nov. 29. 14:33
 9/24 anonim ***** válasza:

Plüss állatot soha többet egy darabot sem veszek!!!!!!!!!!!!!

Amit megbántam az a FP tanuló focilabda, soha nem játszott vele a fiam, viszont a Tanuló kutyit még a nagyobb gyerkőc kapta 3 éve, azóta állandó használatban van. A nagy már nem játszik vele, de most a 2 éves kicsi nyúzza.

2012. nov. 29. 14:34
 10/24 anonim ***** válasza:
90%
Amúgy nagyon gyerekfüggő, de tény, hogy a szülőket megfogják a reklámokkal és a legtöbb csak szemét. A fiam most két éves, nálunk a Mássz utánam Micimackó került gyorsan eladásra, amíg mászni tanult, addig félt tőle, utána meg gyepálta állandóan :)A tanuló kutyust kb 1,5 éves kora körültől szereti, előtte rá sem nézett. Plüssök soha nem érdekelték, illetve különböző együtt alvós cuccokra is nagyívben... :) Általában használtan veszek mindent és eladogatom őket mikor már nem kellenek. Jah ami számomra űber gagyi volt az a FP projektoros körforgó, ilyen rosszul konstruált dologgal rég találkoztam. A következő babánál sima mezei forgót veszek.
2012. nov. 29. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!