Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Különleges montesszori torony?

Különleges montesszori torony?

Figyelt kérdés

A segítségeteket szeretném kérni.

Egy olyan fából készült montesszori tornyot keresek, aminek a fa "nyelén" mindenféle irányba kis kiálló részek vannak. Ezért a ráhúzható karikák közepe nem egyszerűen egy kör, hanem mindenféle kisebb "labirintus" minta, hogy ha a gyerek ráhúzza a botra, akkor el is keljen forgatnia a karikát ahhoz, hogy lejjebb csússzon.

Nem tudom elég érthető voltam-e.

Egyik nap rátaláltam a neten egy ilyenre, de sajnos elbénáztam, és már nem tudom hol láttam.

Nagyon megtetszett, gondoltam jó lenne karácsonyra. A kisgyerekem nagyon szereti, és nagyon ügyes már az egyszerű változatban.

Előre is nagyon- nagyon köszönöm!!!

2012. nov. 25. 22:22
 1/4 anonim ***** válasza:

huh bocsi az offért,de ez engem is érdekelne!

Amúgy mennyi idős a gyereked?

2012. nov. 25. 22:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Nincs teljesen 10 hónapos. Gondolom, hogy egy kicsit korainak tűnik, de most lesz itt az ajándékozás ideje, ezért kapná meg karácsonyra.
2012. nov. 25. 22:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Nézd meg a géped előzmény listájában. Ott tuti megtalálod! :)
2012. nov. 25. 22:51
 4/4 A kérdező kommentje:

Sajnos nem az én gépemen néztem, ezért nem tudok az előzményekben utánanézni.

Közben találtam egy hasonlót a "Tudatos szülők" oldalán, csak annyi különbséggel, hogy ezeken három rúd van egy talapzaton, nekem meg egyes kéne.

2012. nov. 26. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!