Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Zsiráf torony fisher pricetól...

Zsiráf torony fisher pricetól van valakinek? Milyen? Szereti a baba? Mennyiért vettétek?

Figyelt kérdés
2009. márc. 31. 11:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Ötezer valahányszáz ft volt. Imádja a fiam 7 és fél hós, kb másfél hónapja kapta, de még mindíg nem unta meg. Szereti leszedegetni és rázza, hogy csörögjön, na meg persze állandóan a szájába van. Szerintem vedd meg. Először én is mikor megkaptuk, gondoltam egy újjabb játék, ami csak a polcon fog állni, de tévedtem szerencsére.
2009. márc. 31. 17:23
 2/3 A kérdező kommentje:
neked melyik zsiráfos volt a kockás?vagy a labdabedobos?
2009. márc. 31. 18:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Kétféle is van. Az amiről írtam a kissebb, aminek a nyakán van 3 textil karika ebből 2 csörög, ő veszi le a nyakáról és rögtön a szájába veszi. Nagyon szereti.

Meg van egy nagyobb ami végül is egy állássegítő. Ennek a szájába dobjuk a labdát és közben zenél és úgy gurul le a lábához. Ennek megfogja a fülét és úgy húzza fel magát állásba. És közben megnyomom neki a fején lévő gombot és akkor állva elkezd rá táncolni. Nagyon cuki. Meg a golyókat veszi a szájába állandóan. Ez volt 10.000 Ft akciósan. Mindkettő nagyon jó!!

2009. ápr. 1. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!