Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik az a játék amit megvett...

Melyik az a játék amit megvettél-és megbántad?

Figyelt kérdés
2012. nov. 29. 14:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Az a röhejes, hogy a baba kategóriában agyonra dicsérik a FP játékokat, pl ha valaki tanácsot kér játékügyben, egyből azokat ajánlják neki. Régen amikor még oda írogattam, semmi más márkájú játék nem lehetett jó csak ez. Itt meg a legtöbb válaszoló megbánta hogy megvette. :-) Akkor néhány anyukának el kéne olvasni az itteni válaszokat és ez után vásárolni.

Én speciel a tanuló kutyát nem bántam meg, mert sokáig játszott vele a gyerek, és a fp zebrát sem. De tényleg vannak olyan játékok ebben a márkában, ami semmit sem ér és mégis úgy reklámozzák mintha mindent tudna.

Én igazából csak a sok plüssre tudom azt mondani, hogy megbántam, mert tényleg rengeteget vettem és mostmár ott porosodik mind a szekrény tetején, vagy egy zsákban.

2012. nov. 29. 15:36
 12/24 anonim ***** válasza:

Nekem is Fp-vel gyűlt meg a bajom, a csigával, a formabedobóssal.

Sosem játszott vele, szétdobálta, állandóan nyekergett egy borzasztó idegesítő dallamot.

Akkor is, ha nem használtuk, még most is a fejemben van a dallam.Egyik éjszaka felébredtünk, zenél az a vacak.Férjem egy idő után megunta, kicsavarozta, kiszedte az elemet.

Nem hiszitek el, de csak hallottuk, h zenél. A végére a férjem kitépte a vezetéket belőle, akkor hallgatott el, örökre.

A másik ilyen játék az öltöztethető maci. Barátnőméknél állandóan azt nyúzta, hozott neki egyet a Mikulás, soha rá nem nézett.

És a nagy kedvenc, amitől még most is remegek, a PF járássegítő. Akkorát esett vele a fiam, átesett azon a vacakon, h kilazult a foga. Megmaradt a fogacska, de akkor őrjöngtem.

2012. nov. 29. 16:11
 13/24 anonim ***** válasza:
FP csiga. Hozzá se nyúlt a lányom. Vettem neki mókakockákat, azokat szerette.Szóval a FP elég megosztó, gyerekfüggő is, de valóban vannak benne (szerintem) vacak dolgok is. A habtapival is csak a gond van. Lányom szétszedi, én meg keresgélem a darabjait, és árgus szemmel figyelem, hogy nehogy megkóstolja :o(
2012. nov. 29. 22:40
 14/24 anonim ***** válasza:
Még nem volt,ugyanis nem veszek több tízezres játékokat amire rá van írva,hogy játszva tanulás,meg tanuló kutya meg mászó micimackó és mindenféle baromság,ugyanis tudom,hogy semmi értelmes.De komolyan szegény gyerek még magyarul sem tud de az a lökött kutya angolul énekel,(kisöcsémnek volt ajándékba kapta sose nyúlt hozzá).Inkább olyan játékot vettem ami egyszerűbb ami tényleg lekötötte ,hisz még egy flakonnal is jobban el volt néha,mint egy-egy játékkal.A FP játékok nagyon drágák és legtöbbször csak pénzkidobás,egyik barátnőm bevásárolt belőlük,fogja is a fejét,mert lányát egyik sem köti le még 1 percre sem.
2012. nov. 30. 10:57
 15/24 anonim ***** válasza:
ja még annyit,hogy fiamnak is van sok plüsse de főleg az enyémek közül adtam oda párat a kedvence a Füles és egy nagy barna medve,viszi őket mindenhova bújik hozzájuk,velük alszik.Amit tudok mondani,hogy hasznos volt a FP zenélő,világító,elektromos hinta,az egy csoda volt nagyon jól jött az kaptuk ajándékba,tényleg az előtt le a kalappal.
2012. nov. 30. 11:02
 16/24 A kérdező kommentje:

és mit gondoltok a Barbi babákról (csak én sokallom némelyik árát??)

ja,és van értelme szerintetek annak a legónak,amiből csak 1 valamit lehet építeni? (pl a autót,v. repülőt)

ráadásul ezek is nagyon drágák

2012. nov. 30. 14:43
 17/24 A kérdező kommentje:
egyébként én is meglepődtem,hogy milyen sokan csalódtak az FP-s játékokban..
2012. nov. 30. 14:44
 18/24 anonim ***** válasza:
A Barbie babákkal 13-14 évesen is játszottam nagyon szerettem, a legó szintén egy olyan játék amit a mai napig szeretek komolyan ,úgy örülök hogy fiammal nem sokára legózhatok,lehet nem olcsóak de megéri,többet ér mint sok világító,zenélő vacak.
2012. nov. 30. 14:47
 19/24 anonim ***** válasza:

első vagyok:

Na a LEGO az bevállt, rengeteg van, mind Duplo. Apósom ott dolgozik, sokat kapott, sokat tud venni kedvezményesen, van vagy 20 autó, rengeteg kocka, a legnagyobb vasútszett és azokat soha nem unják. 50 db figura, 60 db állat, mindig lekötik magukat vele. Mondjuk 32.000 ft.-ot nem adtam volna ki a vonatszettért, de azt kapta és nekünk adta, de az a sláger állandóan már 2 éve. A LEGO-ban nem csalódtam :)

2012. nov. 30. 14:57
 20/24 anonim ***** válasza:
Igen a Lego duplo engem is felidegesitett, amikor szegény nagymamim az összekuporgatott kis pénzéből vett a dédunokájanak egy duplot 2500 Ft-ért, es volt benne 6 kocka (nem tuloztam). Amúgy jó játék, de lehetne olcsóbb is, mert ez tényleg rablás, ha igazán játszani akarunk vele, akkor legalább 3 szettet meg kell venni.
2012. nov. 30. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!