Ha választanotok kéne a férjetek és a gyereketek közt, kit választanátok?
#20 - " a pasi viszont egy bunkó!
De az is lehet, hogy berezelt a felelősségtől és pár napra szüksége van!" - tévedsz, szerintem bunkó akkor lenne, ha hitegette volna a nőt a 12. terhességi hét utánig, majd amikor a nőnek már nincs döntési lehetősége, akkor "meggondolja magát" és lelép. Na, az a bunkó viselkedés. Így egyszerűen csak meghozta a saját döntését, amit időben közölt is a másik érintettel.
Emberünk a jelek szerint egyben hibázott alaposan - amit lehet, egész életében szívni fog - és ez a rossz párválasztás. Mivel, ha az ember szexuális életet él, az mindig magában hordja a teherbeesés veszélyét, pláne az itt alkalmazott "védekezés" mellett... úgyhogy lehetőleg figyelni kell arra is, hogy a másik közel hasonlóan gondolkodjon terhességről, családról, házasságról, stb... hosszabb távon sokkal döntőbb tud lenni, mint a mellbőség:)
Ebben a szituációban egyértelműen a gyereket választanám.
Amikor én voltam terhes, felmerült, hogy beteg lehet a baba, és mi akkor beszélgettünk erről a férjemmel. Én nagyon határozottan megmondtam neki, hogy még ha a kapcsolatunk rá is megy, akkor sem ölöm meg a gyerekemet, főleg úgy, hogy nem tudták biztosra mondani, hogy mi a helyzet, mivel egyik eredmény jó volt, a másik kevésbé.
Pár napig kicsit duzzogott a férjem, aztán nyitott és végre nyugodtan át tudtuk beszélni a helyzetet, lehetőségeket és megértette, sőt átvette az álláspontomat.
Igazi happy end, mivel a gyerek végül makk egészségesen született, most már 2 éves és tényleg semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!