Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha választanotok kéne a...

Ha választanotok kéne a férjetek és a gyereketek közt, kit választanátok?

Figyelt kérdés
2012. nov. 27. 16:40
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
1 éve vagyunk/voltunk együtt.
2012. nov. 27. 21:20
 22/24 anonim ***** válasza:
Hát a kapcsolatotoknak már így is úgy is vége, mert ha nem veteted el, elhyag. Ha elveteted, akkor te fogsz rá haragudni egész életedben. Így meg nagy valószínűséggel csonka családban fog felnőni. Hát, egyik sem jó opció.
2012. nov. 28. 01:29
 23/24 anonim ***** válasza:

#20 - " a pasi viszont egy bunkó!

De az is lehet, hogy berezelt a felelősségtől és pár napra szüksége van!" - tévedsz, szerintem bunkó akkor lenne, ha hitegette volna a nőt a 12. terhességi hét utánig, majd amikor a nőnek már nincs döntési lehetősége, akkor "meggondolja magát" és lelép. Na, az a bunkó viselkedés. Így egyszerűen csak meghozta a saját döntését, amit időben közölt is a másik érintettel.

Emberünk a jelek szerint egyben hibázott alaposan - amit lehet, egész életében szívni fog - és ez a rossz párválasztás. Mivel, ha az ember szexuális életet él, az mindig magában hordja a teherbeesés veszélyét, pláne az itt alkalmazott "védekezés" mellett... úgyhogy lehetőleg figyelni kell arra is, hogy a másik közel hasonlóan gondolkodjon terhességről, családról, házasságról, stb... hosszabb távon sokkal döntőbb tud lenni, mint a mellbőség:)

2012. nov. 28. 02:30
 24/24 anonim ***** válasza:

Ebben a szituációban egyértelműen a gyereket választanám.

Amikor én voltam terhes, felmerült, hogy beteg lehet a baba, és mi akkor beszélgettünk erről a férjemmel. Én nagyon határozottan megmondtam neki, hogy még ha a kapcsolatunk rá is megy, akkor sem ölöm meg a gyerekemet, főleg úgy, hogy nem tudták biztosra mondani, hogy mi a helyzet, mivel egyik eredmény jó volt, a másik kevésbé.

Pár napig kicsit duzzogott a férjem, aztán nyitott és végre nyugodtan át tudtuk beszélni a helyzetet, lehetőségeket és megértette, sőt átvette az álláspontomat.

Igazi happy end, mivel a gyerek végül makk egészségesen született, most már 2 éves és tényleg semmi baja.

2012. nov. 28. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!