Ha választanotok kéne egy könyvbéli karaktert, akivel utána az egész életeteket le kéne élnetek, kit választanátok és miért?
Nem is tudom...
Talán Rhett Butler vagy Mr. Darcy.
Mindkettőt értelmes férfinak tartom, szívesen eltölteném velük az időt.
Manga is játszik? Ha igen, akkor Zero a Vampire Knightból. Mert egyszerűen szerelmes vagyok belé vagy hatodikos korom óta, és még mindig nem nőttem ezt ki =)
Ha nem, akkor a Battle Royale Kawadája. Olyan édes az az ember. Esetleg még A burokból Ian =)
Dmitrij a Vámpírakadémiából. Mert egyszerűen egy félisten, aki bármit megtesz azért, akit szeret, szereti a Western könyveket, hosszú bőrkabátban jár és egyszerűen awh.... :3
(Kawadaaa :D Kirijama se rossz a maga nemében ;) BR <3 ^^)
Én Grubbs Grady-t választanám(Darren Shan démonvilág sorozat), mert vicces és egy óriási farkasember, mellesleg nagy erejű varázsló.
Vagy Fred Weasleyt, de ő sajna meghal a HP 7-ben :( Őt azért, mert nagyon vicces, kedvenc karakterem a HP-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!