Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha választanotok kéne a...

Ha választanotok kéne a férjetek és a gyereketek közt, kit választanátok?

Figyelt kérdés
2012. nov. 27. 16:40
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Konkrétan milyen helyzetben?

Az sem mindegy, hogy a férj és a gyerek apja egy személy-e :-) Ha mondjuk elválunk és az új férj-jelölt nem fogadja el a gyerekem, akkor a gyerekemet "választom".

2012. nov. 27. 17:31
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Uhh, most belegondoltam.

És őszintén, inkább én meghalnék. Imádom a férjemet, a másik felem, nem tudom elképzelni az életemet nélküle, a gyerekeimmel ugyanez a helyzet.

De miért kell választani? Apuka nem akarja a gyereket, mert akkor egyértelműen a gyereket választanám.

Nem tudom, ha konkrét szitut írsz, biztos konkrétabb válaszokat is kapsz! Nagyon sok függ az adott helyzettől

2012. nov. 27. 18:18
 13/24 A kérdező kommentje:
2012. nov. 27. 18:25
 14/24 anonim ***** válasza:
gyerek.
2012. nov. 27. 18:54
 15/24 anonim ***** válasza:
Ez egy idióta kérdés ugyanis mindkettő ugyanolyan fontos számomra sosem tudnék választani, egy harmadik lehetőséget választok,saját magam feláldozom értük.Nekem nagyon fontos a fiam de a férjem ugyanannyira ugyanis úgy vagyok vele,hogy a fiam ugye a saját gyermekünk,a páromat meg egész életemre választottam,és egyikről sem mondok le akkor inkább a saját életemről.
2012. nov. 27. 19:01
 16/24 anonim ***** válasza:
81%
A belinkelt kerdesben nekem egyertelmuen a ferj a fontosabb. Pontosabban az, hogy egy gyereket ket ember vallalhat, kozos akarattal. Ha az egyik nem akarja, a masiknak nincs joga szulove tennie. Mondjuk en gyerekkel vagy gyerek nelkul is ott hagynek egy ilyen pasit, akinek ilyen a hozzaallasa.
2012. nov. 27. 19:05
 17/24 anonim ***** válasza:
54%
Utolsó, tehát a gyereknek nincs joga megszületni, csak mert az apja nem akar szülővé válni? Akkor sem, ha az anyának egyedül is adottak a lehetőségei és tiszta szívből szeretné? Ha így van, az én gyerekemnek nincs joga élni, mert az apja a KÖZÖS tervezés után mégis úgy döntött, hogy lelép, mikor 5 hónapos terhes voltam. Komoly kapcsolat volt, szerettem őt, mégis ez történt. Bennem ez olyan mély nyomot hagyott, hogy egyelőre úgy érzem, ha lesz is még párom az életben, biztos nem ő lesz nekem az első, hanem a gyermekem!
2012. nov. 27. 20:02
 18/24 A kérdező kommentje:

A gyerek meg fog születni.

Köszönöm a válaszokat.

2012. nov. 27. 20:04
 19/24 anonim ***** válasza:
Hát, férfiként nekem a párom a legfontosabb, és remélhetőleg neki is én, amúgy kölcsönösségi alapon... pár napja beszélgettünk ilyesmiről, pont egy ilyesmi kérdés kapcsán, amibe beleolvasott... és megkérdezte, hogy a "gyereket azt csinálhat újat" felvetést én írtam-e... mondtam nem, az én világképem ennél azért árnyaltabb, és megmutattam neki a saját válaszaimat...
2012. nov. 27. 20:23
 20/24 anonim ***** válasza:

12-es vagyok!

Ebben az esetben egyértelműen a gyerek!

Bár minkét fél ludas abban, hogy az a pici élet megfogant, de kimondva vagy kimondatlanul mindkettőjüknek tisztában kellett lennie azzal, hogy a megszakítás gyakorlatilag nem védekezés. Csak ilyen indokkal nem lehet egy nőt hibáztatni azzal, hogy teherbe ejtette magát. Nem derül ki, hogy mióta tartó kapcsolatba jött a baba, de mivel a felek nem tinédzserek, és megbeszélték a védekezés dolgot, nem hibáztatok senkit, a pasi viszont egy bunkó!

De az is lehet, hogy berezelt a felelősségtől és pár napra szüksége van!

2012. nov. 27. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!