Szerintetek hogyan hozzam a tudtukra?
A problémám az hogy nem tudom hogyan közöljem a rokonokkal hogy jó lenne ha néha ők is beszálnának a kölcségekbe.
4 gyerekünk van és nem élünk nagy lábon de kijövünk egy hónapban.A gond ott kezdődik hogy minden születésnap névnap stb. ránk hárul.
Itt arra gondolok hogy mivel csak nálunk férünk el ennyien itt tartjuk.DE mi álljuk a költségeket és senki nem hajlandó bele adni egy fillért sem.Teljesen mindegy kinek a születésnapja mi vesszük a tortát mi főzünk 14 személyre plusz még az ajándék.Senkinek nem jut eszébe hogy adjon bele a kajába legalább és már előre félek a karácsonytól mivel nálunk lesz főzhetek én és senkinek nem lesz eszébe hogy hozzájáruljon a közös vacsihoz.
Nem tudom hogy mondjam meg nekik hogy jó lenne ha hozzá adnának valamit mert ők is itt esznek és nem igazán birom anyagilag ráadásul lesz egy szülinap is és mikulás.
Hogy adjam a tudtukra úgy hogy megértsék de ne legyek goromba?
Bocsi, de komolyan nem értem, hogy egy felnőtt ember miért kér ilyenben tanácsot?
Ez egy annyira egyértelmű dolog, ami igazán szót sem érdemelne, azon kívül, hogy: "szüleim, rokonaim, barátaim, ha nálunk akartok bulizni, akkor ti hozzátok a kaját-piát és kész. Ha nem tetszik, ki lehet bérelni egy éttermet!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!