Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Rajta van ma a számlásoknak a...

Rajta van ma a számlásoknak a családi?

Figyelt kérdés
2012. nov. 27. 08:19
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
86%
Múlt hónapban páran szóltunk, hogy vigyázat, így több időt kell kihúzni majd a következő családi pótlékig. Na, amit kaptunk a sok okostól. Erre tessék, már kezdik megint. Nem igaz, hogy nem lehet gondolkozni. Mellesleg, hogy Te ugatósnak neveztél másokat, az számomra sokkal minősíthetetlenebb, mint az, hogy én megjegyeztem, hogy kellene egy kis ész.
2012. nov. 27. 12:02
 22/31 anonim ***** válasza:
én hétföre várom ,remélem megkapom.
2012. nov. 27. 12:24
 23/31 anonim ***** válasza:
32%

Bocs de én azokat neveztem ugatósnak, akik kötözködni jönnek az ilyen kérdésekhez, Te pedig ezt magadra vetted, talán nem véletlenül....

Én sem írtam volna ki egyébként ezt a kérdést, de ettől függetlenül normálisan tessék viselkedni a másikkal, nem így.... ilyen lenéző módon! Vagy ha nem megy anélkül hogy megbánts valakit pusztán azért mert feltett egy kérdést, akkor fojtsd magadba azt amivel esetleg megbántanád az illetőt! Miért kell csesztetni a kérdezőt? Ha?

2012. nov. 27. 13:39
 24/31 anonim ***** válasza:
68%
Ha? Az igen! Ne haragudj, ebben a stílusban én nem tárgyalok. Legyen szép napod.
2012. nov. 27. 13:46
 25/31 anonim ***** válasza:
49%

inkább vagyok ugatós , aki tudja, hogy mi mikor várható, mint ostoba, aki nem tud megjegyezni egy rohadt időpontot..

És igen, ehhez nem kéne sok ész.

2012. nov. 27. 13:53
 26/31 anonim ***** válasza:
0%
Nos lehet hogy megbántottalak benneteket kedves érzékeny lelkű kioktatók, és lehet hogy nem szép szavakkal írtam le a mondandómat, de legalább nekem volt rá okom hogy így viselkedjek, míg ti egy tök ártatlan kérdésre reagáltok ilyen stílusban! Mert ha már erről van szó, a ti stílusotok sem semmi... Csak egy kérdés volt könyörgöm! Miért kell ez? Komolyan nem értem!
2012. nov. 27. 14:13
 27/31 anonim ***** válasza:
16%
Tárgyalni nem tárgyalsz ebben a stílusban csak kérdésekre válaszolsz így? :)
2012. nov. 27. 14:14
 28/31 anonim ***** válasza:
remélem jövőhéten hétfőn lesz de ha nem kedden biztos.
2012. nov. 27. 14:15
 29/31 anonim ***** válasza:
32%
Engem ugyan nem bántottál meg, mert konkrétan annyira izgat, mit gondolsz rólam, mint a csigahányás. Csak fel kéne már fogni egy baromi egyszerű dolgot az ilyen kérdezőknek. Aki pedig ezt nem vágja, az sajna, de egy ostoba barom, akár tetszik valakinek a válasz, akár nem. Ha nem akar húúúdedurva válaszokat, nem kell kérdezni, fel kell hívni a MÁK-ot, ott halál kedvesen fognak válaszolni az idiótának, és röhögni rajta.
2012. nov. 27. 14:16
 30/31 anonim ***** válasza:
0%
Ti amúgy az életben is ilyen "segítőkészek" és "kedvesek" vagytok vagy csak itt játszátok az agyatokat?
2012. nov. 27. 14:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!