Rajta van ma a számlásoknak a családi?
Figyelt kérdés
2012. nov. 27. 08:19
1/31 anonim válasza:
november 27-e, kedd van. mégis, mi a fészkes fenéből gondolod, hogy rajta kéne lennie?????????????
majd jövő keddre várd.
2/31 anonim válasza:
Szerintem azért kérdezi a kérdező, mert múlt hónapban is 27-én rajta volt, és akkor azt rebesgették, hogy most is előbb kapjuk. Mondjuk erre én is kíváncsi leszek.
3/31 anonim válasza:
Nincs. Leghamarabb elsején utalnak.
4/31 anonim válasza:
Gondolom azért gondolta mert a múlt hónapban hamarabb küldték.Csakhogy most nincs ünnep.Majd a jövő héten lesz.
5/31 anonim válasza:
a múlt hónapban a sok 4 napos hétvége, meg halottak napja miatt volt rajta. most nem lesz rajta.
6/31 anonim válasza:
Kár, hogy most nem jön előbb! :(
7/31 anonim válasza:
ja. kár, hogy nem küldenek négyszer egy hónapban. meg kár, hogy nem küldik minden hónapban mindig kicsit hamarabb.
van egy rendje, meg kell szokni.
8/31 A kérdező kommentje:
Nem kell benyelni az embert azért mert felteszek egy kérdést!Azért van ez az oldal!Csak azért kérdeztem,mert hívott a barátnőm,hogy valaki azt mondta neki ma rajta van,én is mondtam neki hogy nem hiszem szerintem 4-én lesz,de azért megkérdezem hátha valaki hallott róla itt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Egyébként köszönöm a válaszokat!!
2012. nov. 27. 08:38
9/31 anonim válasza:
Ha elöbb rátennék akkor is majd pénteken,és nem kedden....
10/31 anonim válasza:
Sajnos még nem, majd jövő hét hétfőn lesz csak rajta, úgy tudom. Egyébként miért kell bunkó mód leoltani a kérdezőt, mert egy kérdezős oldalon feltett egy kérdést?? Remélem a gyereketekkel nem így beszéltek, ha feltesz egy kérdést!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!