Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Rajta van ma a számlásoknak a...

Rajta van ma a számlásoknak a családi?

Figyelt kérdés
2012. nov. 27. 08:19
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
46%
Itt az ilyen kérdésekre ezzel a stílussal szoktak nem mondom hogy válaszolni, inkább az ugatás a megfelelő szó! Már ezt írtam egy másik kérdésnél is, de szerintem az ugatók már várják a családis kérdéseket hogy ugathassanak. Ha ennyire idegesítené őket tényleg az ilyen kérdések meg sem nyitná, nemhogy még válaszol... neki ez a szórakozása szegénykének! - szánalom!
2012. nov. 27. 09:43
 12/31 anonim ***** válasza:
71%
Nem értem, hogy miért kell ezt minden hónapban feltenni. Állítsátok be az sms szolgáltatást és majd csipog, ha számlán van a pénz.
2012. nov. 27. 09:56
 13/31 anonim ***** válasza:
nekem -63 ft igy nincs rajta pénz csak Kp ha mázlink van szombaton utalnak hétfön rajta van ha nem hétfön utalnak kedden van rajta...
2012. nov. 27. 10:03
 14/31 anonim ***** válasza:
66%
Én például nem szoktam ugatni, viszont tényleg nem értem, hogy nem lehet felfogni, hogy azért mert múlt hónapban előbb utaltak az ünnep miatt, nem lesz minden hónapban így. Csak egy kis ész kellene, könyörgöm.
2012. nov. 27. 11:13
 15/31 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó! Ha ennyire bosszant minek nyitod meg az ilyen jellegű kérdést? Könyörgöm, ha valami bosszant nem nyitom meg, csak ha kötözködni, ugatni akarok.

Nálam már betelt a pohár hogy minősíthetetlen stílusban válaszolnak az ilyen kérdésekre, én ezért nyitom meg!

2012. nov. 27. 11:17
 16/31 anonim ***** válasza:
77%
Én azért nyitom meg, hogy válaszoljak, jogom van hozzá. Nem szoktam minősíthetetlen stílusban, most sem tettem. Az ugatást sem én írtam, ha jól emlékszem. Ellenben a múlt havi családi pótlékos őrjöngés során velem beszéltek úgy, hogy a bicska kinyílt a zsebemben. Engem az emberi butaság bosszant, van amikor el tudok siklani felette, van amikor nem. Ez van.
2012. nov. 27. 11:22
 17/31 anonim ***** válasza:
32%

"Csak egy kis ész kellene, könyörgöm."

Ez szerinted mi akkor????? Nálam ez már a minősíthetetlen kategória, bocsi. Igen, és ha erre hasonlóképp válaszol az ember arra már jön a sértődés? Én sem tudok elsiklani az ilyenek felett, pont az ilyen lenéző hozzászólások miatt mint a tiéd is, attól függetlenül hogy én tisztában vagyok hogy mikor utalnak!

2012. nov. 27. 11:29
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg igenis kicsit gondolkodni kéne az embereknek,hisz jövö honapban majd jön az a kérdés h "karácsony elött lesz ugye családi??"
2012. nov. 27. 11:44
 19/31 anonim ***** válasza:
Figyelj, tudod hogy mennyire semmit ér az a pénz amit kapunk. Őszintén, mire elég a családi pótlék? Én nem csodálkozom hogy sokan ennyire várják :( Ez nem azt jelenti hogy ne tudnák beosztani, hanem azt hogy ekkora szegénység van ma Magyarországon! Tudod a keveset nem mindig sikerül beosztani. A családi pótlék egy hétvégi bevásárlást jó ha fedez....
2012. nov. 27. 11:52
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Tudom...párom most kezdett dolgozni a melohelyén(rajta kivülálló okok miatt egy honapot munka nélkül volt)a munkanélkülije arra volt elég hogy a csekekket befizessük,az én fizetésem meg a lakástörlesztőre volt elég.most egy-egy ezrest tud összeszedni fusibol naponta...annyi pénzem volt ma hogy fél L tejet meg lisztet vegyek,és itthon vagyok a beteg gyerekemmel,ma nem dolgozom.Szoval én is várhatnám a családit,de akkor sem írom ezt ki,mert logikusan gondolkodva tudom h nem lesz rajta a hét közepén,sőt sztem még a héten sem.
2012. nov. 27. 12:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!