Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Annyira feledékeny a dokim!...

Annyira feledékeny a dokim! Smsben emlékeztethetem?

Figyelt kérdés

január elején megyek hozzá nőgyógyászati kontrollra stb..

gondoltam karácsonykor írok egy üzenetet,persze kellemes ünnepeket kívánva és emlékeztetném rá hogy ne felejtse el hogy megyek hozzá.

vagy ez illetlenség?

személyesen nem lenne időm most beugrani hozzá.

2012. nov. 24. 14:26
 1/10 anonim ***** válasza:
hát ez elég fura
2012. nov. 24. 14:33
 2/10 A kérdező kommentje:

azért kérdezem

nem akarom hogy égjen a fejem

akkor úgy gondoljátok hogy nem!

2012. nov. 24. 14:34
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha bejelentkeztel miert kell emlekeztetni? Gondolom egy fuzetbe vezeti hogy kinek mikorra ad idopontot, kivel mit beszel meg.
2012. nov. 24. 14:35
 4/10 anonim ***** válasza:
ha ő adta az időpontot, akkor valahova biztos feljegyezte. Ha meg nem, akkor is elmész és majd röviden elmondod az elzményeket, biztos tudni fogja.
2012. nov. 24. 14:36
 5/10 A kérdező kommentje:

áh nem :)

nem magánrendelésre megyek hozzá hanem a kórházban ahol dolgozik épp műszakban ,azt mondta hívjam fel

előtte egy nappal és akkor egyeztetünk hány órakor lenne aktuális.

na oké akkor nem írok, igazából még először van orvosom nem tudom hogy működik ez ,azt mondta névről nem tudja ki kicsoda, csak arcról !

2012. nov. 24. 14:39
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha azt mondta, hogy előző nap hívd fel, akkor minek égő sms-t írni? Előző nap megbeszélitek, hogy mikorra menj és ennyi. Nem kell ráparázni és túlbonyolítani.
2012. nov. 24. 14:44
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább hívd fel előtte pár nappal, hogy emlékszik-e, hogy arra a bizonyos napra ezt beszéltétek meg, és aktuális-e még, hogy benn lesz aznap.
2012. nov. 24. 14:44
 8/10 A kérdező kommentje:

oké,köszi a válaszokat

igen az jó lesz felhívom előtte ahogy kérte 1-2 nappal és lefixálom vele az időpontot.

köszi csajok !

2012. nov. 24. 14:46
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Te tényleg beleszerettél ebbe a rezidens dokiba!!!

Mikor hagyod már ezt abba, kérlek!!!

Tök átlátszó, Te tényleg nem veszed észre, hogy folyamatosan felismerni a kérdéseidet? Más nem is érdekel csak az, hogy mikor találkozhatsz végre ezzel az orvossal? HIHETETLEN!!!!

Meg van a száma, tudod hol dolgozik....menj be hozzá hétfőn és túl vagy rajta, csak kérlek ne kérdezgesd ezt örökké tőlünk!

2012. nov. 24. 20:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Urad mit szól ehhez?
2012. nov. 25. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!