Más kismama is feledékeny és szétszórt?
31 hetes vagyok és kb félidőtől nagyon kis süsü lettem.Nagyon hamar elfeljtek dolgokat és kicsit szétszórt is vagyok.
Pénteken vizsgázok és próbálok tanulni de semmi nem marad meg a fejemben.Amikor elkeztem ezt a sulit nem gondoltam h ennyire nem fog menni a tanulás.Úgy voltam vele h hhúú de jó nem dolgozok lesz egy csomó időm tanulni csak hát ugye arra nem gondoltam h eszem nem lesz hozzá.
Más is ilyen?Vagy csak én hülyülök el itt teljesen?
kihagytad a felsorolasbol a lyukas kezet, es a koordinaciokepesseg gyenguleset (mindig beleutkozik az ajtoba a pocim, vagyis gyakran)
a koncentraciokepesseg hianyat
nalam is ugyanez van
:))))))
Igen-igen!!!!:)))
Én is minidg mindennek neki megyek pedig nincs is nagy pocim + amikor főzők már nem tok úgy álni h ne érezzem a meleget a pocim aljánál.:))
Én szoktam mondani, hogy szita az agyam! Nekem is ez van. Kicsit szétszórt, kicsit feledékeny vagyok.
Én nem ütközöm a pocimmal, de főzésnél és a mosogatásnál határozottan útban van! :) Már most elég nagy, mekkora lesz, mire szülök? :)
27 hetes kismami
Az en babam mar harom honapos, de eleg sokaig dolgoztam terhesen es a ferem mindig azzal poenkodott, ha melo utan beleptem a lakasba, hogy neki minden nap orom, mert latja, hogy legalabb hazatalalok.
Szoval en is kemenyben nyomtam. Mindent elfelejtettem, meg negyedszerre is meglepeteskent hatott ram egy-egy informacio. Olyan is volt, hogy munkahelyrol papucsban indultam haza.
En elkezdtem omega3-at szedni es hatarozottan jobb lett a helyzet, mert elvileg annak a hianya okozhat terhesen ilyen panaszt.
Szules ota jobb a helyzet, de most idozavarom van, minden nap ugyanolyan, igy sohasem tudom, hogy mi az aktualis datum, milyen nap van es altalaban a ho otodik napjan dobbenek ra, hogy mar nem uj honap van.
Viszont mostanaban a ferjem kicsit szorakozott, pl vasarnap elhagyta a babakocsit. No comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!