Mi a véleményed? Hat gyermek, hat apától.
Figyelt kérdés
Az anya 36 éves. Egyedülálló, nem volt még férjnél. Hat gyermeket szült, mindegyiket más apától.2012. nov. 24. 14:17
2/11 A kérdező kommentje:
Na mire? A mindig más kukira???
2012. nov. 24. 14:23
3/11 anonim válasza:
Én az ilyet elítélem. Most akárhány emberrel összefekszik, mindig szül nekik egy-egy gyereket. Szerintem az ilyen anyának nincs ki az összes kereke.
4/11 A kérdező kommentje:
A nő szép, intelligens, diplomás. Egyszerre két üzlete is volt, most éppen nincs, alkalmazott valahol.
2012. nov. 24. 14:29
5/11 anonim válasza:
Uhhhh...én is szeretnék sok gyereket, de nem mindet más kandúrtól...elég fura, szerintem.
6/11 anonim válasza:
Szerintem az anyuka nem skandináv.
7/11 anonim válasza:
Én is elítélem ezt a fajta életmódot. És mit mond vajon a gyerekeinek, ha felnőnek?
Lehet a nő szép és a szakmájában intelligens, ez a viselkedés mégsem vall egészséges gondolkodásmódra. Ha már szereti a kalandos életet, legalább használjon gumit...
8/11 A kérdező kommentje:
Nekem meg úgy tűnik, nem a kalandos életet szereti, hanem a sok gyereket. Nagy családi házban élnek, jó körülmények között. Az apák is tejelnek rendesen. Van, aki Amerikából küldi a tartásdíjat. A gyerekek szépek, okosak, kiegyensúlyozottak. Én leginkább azt hiányolom, hogy nincs apa-képük és fogalmuk sincs arról, hogy az apa milyen helyet foglal el a családi hierarchiában.
2012. nov. 24. 14:56
9/11 anonim válasza:
Van ennek a helyzetnek is jó oldala.
Ilyenkor lehet az összes gyereknek ugyanazt a keresztnevet adni, úgyhogy elég este kikiabálni: JÓZSI VACSORA!!! és jön az összes.
10/11 anonim válasza:
Látásból ismerek egy anyukát, akinek 5 gyereke van 5 különböző apától.
Nem beszéltem vele még egy szót sem, így nem ismerem, de nagyon nem is szeretném megismerni, annyira idegen tőlem az ilyesmi. 2-3 gyerekre és apára még azt mondom, hogy belefér, de 5-6 azért már nem kicsit durva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!