Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt már valaki Nagykarácsonyb...

Volt már valaki Nagykarácsonyban, a Mikulásházban?

Figyelt kérdés
Tudtok róla valamit,mert hétvégén szeretnénk elmenni oda,de a honlapján elég kevés kép van, hogy mi is lesz ott valójában, és egyetlen régi fórumot találtam róla, ott még nem sok jót írnak. Valakinek jó vagy rossz tapasztalat?

2012. nov. 23. 20:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne, én is néztem a honlapot, de egy kép sincs róla milyen a mikulás ház, milyen programok vannak, mi mennyi.
2012. nov. 23. 20:56
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Én voltam pár éve az ovis csoportommal, mondjuk hallottam, hogy azóta sok új dolog is lett.

Leírom, hogy akkor hogyan volt: A Mikulás házában egy szobában volt éneklés, mondókázás, bejött a Télapó, azt hiszem mindenki kapott valami apró ajándékot. Utána bemehettünk az irodájába (szerintem ez a lényeg az egészben). nagyon cuki kis iroda , olyan meseszerű. Ott válaszolt a gyerekek kérdéseire, készülhettek közös fotók. Utána átmentünk egy nagy tornaterembe, ahol kézműves foglalkozások, mindenféle mozgásos játék (mászókák, alagutak stb.) voltak.

Ha jól tudom most már vannak rénszarvasok, szán, bábműsorok is.

lehet, hogy a felnőttek nem sok jót tudnak írni róla, de a gyerekeket szerintem elvarázsolja a Mikulás (tényleg olyan igazinak tűnik).

Mi is hétvégén készülünk! :)

2012. nov. 23. 21:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!