Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mióta gyermeked van, milyen...

Mióta gyermeked van, milyen felnőtt program hiányzik leginkább?

Figyelt kérdés

2012. nov. 23. 19:13
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
78%

Nekem is a spontán jött dolgok és a pihenés hiányoznak a leginkább! :)

De igaz az is, hogy hiába jutok el időnként valahová kikapcsolódni, szórakozni, bulizni, közben sűrűn eszembe jutnak a gyerekek, akármilyen jó helyen is vannak és akármennyire is bízom a nagyszülőkben. Vagyis nem tudom úgy elengedni magam és olyan önfeledten kikapcsolódni, mint előttük :)

Idén nyár végén jött egy lehetőség, hogy egy társasággal kimehettünk a Horvátországba 3 napra. Gyerekeket senki sem hozott, ez csak rólunk és a bulizásról szólt. Nagyon jó döntés volt és nagyon jól éreztük magunkat, de azért hiányoztak a gyerekek és sajnáltuk őket otthon hagyni... Olyan, mintha a szívem egy (sokszor nehéznek érzett) darabja nem lett volna velem és folyamatosan éreztette a hiányát.

Talán ti megértitek ezt a kettősséget, akármilyen nyálasra is sikerült :)

Szóval nálam a rangsor, hogy mi hiányzik a legjobban:

1. spontán szex,

2. nyugodt alvás és pihenés,

3. külön programok (a párommal, ill. a barátnőzés, bulizás),

4. sport bármikor,

5. önfeledt kikapcsolódás,

6. lelkiismeret-furdalás nélküli munkaélvezet :)

2012. nov. 24. 08:37
 22/28 anonim ***** válasza:
69%
A régi barátnők,hiába erőlködtem megszűntem számukra létezni,de azért maradt pár.A spontaneitás,hogy azt csinálok amit akarok és amikor akarok.A szórakozást,kikapcsolódást,bulit stb meg tudjuk,most is oldani,csak szervezés kérdése,amúgy 1,5 éves a fiam,már mikor 2-3 hónapos volt eljártunk a férjemmel kikapcsolódni miután lefektettük.
2012. nov. 24. 08:57
 23/28 anonim ***** válasza:
76%

Hogy végignézhessen egy filmet a tv-ben vagy akár dvd-n úgy, hogy minden szavát értem.

A shoppingolás és céltalan városjárás.

És természetesen nekem is a spontaneitás. Mert ugye még egy bevásárlást is meg kell tervezni, hogy ne essen bele az alvás/evés stb időbe.

2012. nov. 24. 09:26
 24/28 anonim ***** válasza:
82%

-Színházba járás bérlettel, a csak magammal foglalkozós 1-2 óra programok előtt: smink, haj, ruhapróbák a tükör előtt, és ne magamra kapjak valamit.

-Jó lenne néha valami "agymunka" a régi életemből, persze ez a kívánság nem tart sokáig, ha a munkahelyemre gondolok. :-)

- Céltalan lődörgés a bevásárló központokban.

Ha azonban arra gondolok, mennyit vártunk a most 15 hónapos lányunkra, és annak ellenére milyen gyorsan összejött a még pocaklakó kistesója, nem cserélnék vissza semmit. :-)

2012. nov. 24. 13:43
 25/28 anonim ***** válasza:
78%
Én megboldogult leánykoromban imádtam befeküdni egy kád forróvízbe egy jó könyvvel a kezemben. Nem egyszer előfordult, hogy órákig áztatta magam, többször vizet cseréltem és közben kiolvastam a könyvet. Most, 2 gyerekkel és 1 állandóan dolgozó férjjel jut 1/4 órám lezuhanyozni és fogat mosni, de sokszor még ezt is végig aszisztálják a gyerekek.
2012. nov. 24. 13:56
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

mi nagyon sokáig egyetlen szobában laktunk és mivel az volt a nappali, háló és gyerekszoba egyben, miután a két pici lefeküdt, úgy igazából egyetlen sorozatot nem tudtam nyugodtan megnézni. De pár hete külön hálószobába költöztünk, és végre le tudunk ülni a párommal esténként egy dr. csontot megnézni. Nekem ez nagyon hiányzott.

A bulizás is hiányzik, bár most nem panaszkodom, az éjjel mulatságban voltunk, jövő héten pedig jótékonysági bálba megyünk. De igaz: a spontenaitás nálam is nagy hiány, rengeteget szervezkedtem erre a két bulira, és magamra és a készülődésre sincs annyi időm, mint eddig, csak beugrom a ruhámba, és megyek tovább.

2012. nov. 24. 22:11
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
látom megint lepontozott néhány primitív egyed
2012. nov. 25. 08:50
 28/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ, nem hittem volna, hogy ennyi érkezik.

Nekem is hiányzik a spontaneitás, az, hogy bármikor ellazulva barátnőzhessek, vásárolhassak, sétálgathassak a férjemmel, mozi, színház.

Megvan minden, csak folyamatosan emlegetjük közben a gyerekeket, aggódunk, nekik nézzük, hogy mit is vegyünk;))

2012. nov. 25. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!