Mióta gyermeked van, milyen felnőtt program hiányzik leginkább?
Nekem is a spontán jött dolgok és a pihenés hiányoznak a leginkább! :)
De igaz az is, hogy hiába jutok el időnként valahová kikapcsolódni, szórakozni, bulizni, közben sűrűn eszembe jutnak a gyerekek, akármilyen jó helyen is vannak és akármennyire is bízom a nagyszülőkben. Vagyis nem tudom úgy elengedni magam és olyan önfeledten kikapcsolódni, mint előttük :)
Idén nyár végén jött egy lehetőség, hogy egy társasággal kimehettünk a Horvátországba 3 napra. Gyerekeket senki sem hozott, ez csak rólunk és a bulizásról szólt. Nagyon jó döntés volt és nagyon jól éreztük magunkat, de azért hiányoztak a gyerekek és sajnáltuk őket otthon hagyni... Olyan, mintha a szívem egy (sokszor nehéznek érzett) darabja nem lett volna velem és folyamatosan éreztette a hiányát.
Talán ti megértitek ezt a kettősséget, akármilyen nyálasra is sikerült :)
Szóval nálam a rangsor, hogy mi hiányzik a legjobban:
1. spontán szex,
2. nyugodt alvás és pihenés,
3. külön programok (a párommal, ill. a barátnőzés, bulizás),
4. sport bármikor,
5. önfeledt kikapcsolódás,
6. lelkiismeret-furdalás nélküli munkaélvezet :)
Hogy végignézhessen egy filmet a tv-ben vagy akár dvd-n úgy, hogy minden szavát értem.
A shoppingolás és céltalan városjárás.
És természetesen nekem is a spontaneitás. Mert ugye még egy bevásárlást is meg kell tervezni, hogy ne essen bele az alvás/evés stb időbe.
-Színházba járás bérlettel, a csak magammal foglalkozós 1-2 óra programok előtt: smink, haj, ruhapróbák a tükör előtt, és ne magamra kapjak valamit.
-Jó lenne néha valami "agymunka" a régi életemből, persze ez a kívánság nem tart sokáig, ha a munkahelyemre gondolok. :-)
- Céltalan lődörgés a bevásárló központokban.
Ha azonban arra gondolok, mennyit vártunk a most 15 hónapos lányunkra, és annak ellenére milyen gyorsan összejött a még pocaklakó kistesója, nem cserélnék vissza semmit. :-)
mi nagyon sokáig egyetlen szobában laktunk és mivel az volt a nappali, háló és gyerekszoba egyben, miután a két pici lefeküdt, úgy igazából egyetlen sorozatot nem tudtam nyugodtan megnézni. De pár hete külön hálószobába költöztünk, és végre le tudunk ülni a párommal esténként egy dr. csontot megnézni. Nekem ez nagyon hiányzott.
A bulizás is hiányzik, bár most nem panaszkodom, az éjjel mulatságban voltunk, jövő héten pedig jótékonysági bálba megyünk. De igaz: a spontenaitás nálam is nagy hiány, rengeteget szervezkedtem erre a két bulira, és magamra és a készülődésre sincs annyi időm, mint eddig, csak beugrom a ruhámba, és megyek tovább.
Köszönöm a sok választ, nem hittem volna, hogy ennyi érkezik.
Nekem is hiányzik a spontaneitás, az, hogy bármikor ellazulva barátnőzhessek, vásárolhassak, sétálgathassak a férjemmel, mozi, színház.
Megvan minden, csak folyamatosan emlegetjük közben a gyerekeket, aggódunk, nekik nézzük, hogy mit is vegyünk;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!